LG L90 preview: nieuw budgetmodel wekt indruk

Gijs Ettes
26 februari 2014, 15:24
1 min leestijd
LG L90 preview: nieuw budgetmodel wekt indruk

Reviewscore

7,5

Het grootste en duurste model in LG’s L III-serie is de LG L90. Kom alles te weten over de betaalbare Android-telefoon in deze beknopte LG L90 preview.

Lees verder na de advertentie.

Het toestel heeft hetzelfde 4,7 inch ips-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels als de LG G2 Mini. De kijkhoeken van het scherm zijn goed, maar ga je browsen of foto`s bekijken, dan valt toch op dat het geen hd-display is. Niettemin zijn de specs redelijk: er is wederom een 1,2GHz-dualcore-processor aan boord die zijn werk goed doet en wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. De opslagruimte is daarnaast verdubbeld (8GB) en uitbreidbaar. De adviesprijs? Wij denken tussen de 200 en 250 euro.

LG L90 preview

Verder is de L90 hoger en iets dikker dan de L70, maar wel minder breed dankzij de dunnere schermrand. Dat laatste is ook de beste methode om de twee toestellen te onderscheiden, want qua design lijken ze als twee druppels water op elkaar. Het ontwerp is sowieso niet echt origineel en afgezien van zwart en wit zijn er (nog) geen andere kleuren beschikbaar.

Toch geldt ook weer voor de L90 dat hij vlot aanvoelt en gecombineerd met het heldere scherm levert dat een goede eerste indruk op. Zodra we alle drie de toestellen uitgebreider hebben gestest, zullen we ze voorzien van een uitgebreid laatste oordeel. Dat zal echter nog even duren: vóór april hoeven we de L Serie III sowieso niet te verwachten.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG L90
LG L90

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu