Gear Fit review: veredelde stappenteller met fraai scherm

Reviewscore

5,5

Met de Gear Fit hoopt Samsung na de smartphone- en tabletmarkt ook die van wearables in zijn greep te krijgen. Als een van de weinige sportarmbanden heeft de Fit een klein, gebogen scherm dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Behalve je activiteiten toont het display namelijk ook meldingen, waarmee het de functionaliteit van een smartwatch benadert. Maar is het ook echt zo’n verlengstuk van je smartphone als Samsung je wilt doen geloven? We zoeken het uit in de  Gear Fit review!

Conclusie Gear Fit review

De Gear Fit kent diverse handige snufjes – waaronder de mogelijkheid om het weer te tonen en je smartphone terug te vinden – maar scoort als sportaccessoire ondermaats. Voor belangrijke functies heb je nog steeds je smartphone nodig en met de data die de sportband wel zelf bijhoudt, wordt te weinig gedaan. Het is enerzijds niet echt een goede sportarmband en anderzijds niet functioneel genoeg om als smartwatch te dienen. Het scherm van de Gear Fit is zijn grootste troef, maar voor minder geld zijn betere alternatieven beschikbaar.

→ Check het volledige oordeel in onze uitgebreide Gear Fit review.

De Gear Fit bestellen

Overigens krijg je bij tweejarige Galaxy S5 Vodafone-abonnementen de Gear Fit gratis. Het sportaccessoire, ter waarde van 199 euro, is beschikbaar in het zwart en zolang de voorraad strekt. Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de Gear Fit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.