De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Teruglezen: onze reviews van de Sony Xperia Z3 en Z3 Compact

Gijs Ettes
8 oktober 2014, 20:03
2 min leestijd
Teruglezen: onze reviews van de Sony Xperia Z3 en Z3 Compact

Reviewscore

8,5

De afgelopen weken zijn we aardig in de weer geweest met twee nieuwe toptoestellen van Sony: de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact. Hoewel de Japanse fabrikant het misschien moeilijk heeft met de concurrentie op de mobiele markt, is dat niet af te zien aan de Android-toestellen die het produceert. Beide vlaggenschepen presteren prima en borduren voort op de solide basis van hun voorgangers. In onze Xperia Z3 review en Xperia Z3 Compact review lees je wat de toestellen de moeite waard maakt.

Lees verder na de advertentie.

Conclusie Sony Xperia Z3 review

De Xperia Z3 is een meer verfijnde versie van de Z2 die Sony eerder dit jaar uitbracht. Wat hard- en software betreft is het toestel nauwelijks een vooruitgang, maar op het gebied van design en accuduur heeft Sony de nodige verbeteringen doorgevoerd. De Z3 is ondanks zijn formaat handzaam en heeft een uitstekende accuduur van ruim twee dagen. Met de prestaties van het toestel zit het meer dan snor en ook over de scherm- en camerakwaliteit zijn we te spreken. De Xperia Z3 is daarmee niet alleen een iPhone-killer, maar ook een goed alternatief voor wie de plastic telefoons van Samsung en LG maar niets vindt.

Lees ons volledige oordeel in de uitgebreide Sony Xperia Z3 review!

Conclusie Sony Xperia Z3 Compact review

We zijn erg te spreken over de Xperia Z3 Compact. Sony heeft het voor elkaar gekregen om haar nieuwe vlaggenschip zonder al te veel compromissen in een kleinere, compacte behuizing te stoppen. Het design is stijlvol, de prestaties van de interne hardware zijn uitstekend en de camera- en videomogelijkheden zijn erg uitgebreid. De accuduur van de Z3 Compact is voorbeeldig en middels de diverse energie-opties verder uit te breiden. Ook is het toestel aanzienlijk goedkoper dan zijn grotere broer: waar je voor de Xperia Z3 zo’n 649 euro betaalt, haal je de Z3 Compact voor minder dan 500 euro in huis. In vergelijking met andere kleinere modellen van diverse smartphonefabrikanten is dat misschien nog steeds wat aan de hoge kant, maar je krijgt er een high-end toestel voor terug dat uitstekende prestaties levert.

Lees ons uitgebreide oordeel in de uitgebreide Sony Xperia Z3 Compact review!

De beste Sony Xperia Z3 aanbiedingen

De Sony Xperia Z3 kopen kan sinds de herfst van dit jaar. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet die dagelijks worden bijgewerkt.

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Sony Xperia Z3 prijzen. Bekijk alle Sony smartphones.

Alle Sony smartphones met prijzen

De beste Sony Xperia Z3 Compact aanbiedingen

Wil je de Sony Xperia Z3 Compact bestellen, dan vind je daarvoor hieronder de beste aanbiedingen in combinatie met een abonnement.

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Sony Xperia Z3 Compact prijzen. Bekijk alle Sony smartphones.

Alle Sony smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over Sony

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Sony. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van Sony Android Smartphones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu