RugGear RG600

1/1

RugGear RG600: luxe maar ruig toestel

De RugGear RG600 is een smartphone met een uitstekende bouwkwaliteit. Dit is dan ook duidelijk terug te zien in het design. Zo is het toestel flink verstevigd, zodat het geschikt is voor wie graag ruig terrein betreedt. Het toestel kan tegen vallen van maximaal 2 meter hoog en is stof- en waterbestendig. De smartphone voldoet tevens aan een aantal militaire standaarden.

Naast het stevige design is het toestel ook onder de motorkap goed voorzien. Zo wordt de RugGear RG600 aangedreven door een 1,3GHz quadcore-processor met 1GB aan werkgeheugen.  Voor apps en media is 4GB aan opslagruimte beschikbaar, wat tot maximaal 32GB uitgebreid kan worden. Het scherm meet 4,5 inch en heeft een resolutie van 854 bij 480 pixels.

De RugGear RG600 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De RugGear RG600 onderscheidt zich door zijn enorm stevige behuizing. Het toestel is vooral bedoeld voor actievelingen en werknemers in de bouw. Hieronder hebben we de belangrijkste specs van de RG600 op een rijtje gezet.

  • Stof-, water- en stootbestendige behuizing
  • Een flinke 3600mAh-accu
  • Draait uit de doos Android 4.4.2 (KitKat)
  • Een kraswerend 4,5 inch-scherm

Meer over de RugGear RG600

rg600

De RG600 beschikt over een flinke  3600 mAh-accu met 450 uren aan standby-tijd. Hierdoor gaat de smartphone op een volle acculading ongeveer twee dagen mee.  Dit komt vooral door het kleine formaat en de relatief lage schermresolutie.

Met Android 4.4 (KitKat) kun je vrijwel alle apps downloaden en gebruiken. Het toestel beschikt ondersteunt geen 4G en maakt foto’s met de 8 megapixel-camera aan de achterkant. Aan de voorkant vind je een 5 megapixel-camera, die is geschikt voor het maken van foto’s en houden van videogesprekken. Mooi meegenomen is de dualsim-functionaliteit, waarmee je werk en privĂ© gescheiden kunt houden. Tot slot weegt het toestel 260 gram, waarmee het een zware smartphone is.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews RugGear RG600

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu