De Samsung A02s los toestel kopen

Samsung Galaxy A02s
Geheugen
Kleur
Samsung Galaxy A02s
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Geheugen
Conditie
3 resultaten vanaf € 183,42
Gesponsord
Sim only (10GB data)
Simyo
Nu tot €10 korting per maand
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis maandelijks aanpasbaar
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy A02s
Samsung Galaxy A02s
32 GB
€ 183,42
2 jaar garantie
Proshop
9.2
Proshop
9d
Samsung Galaxy A02s
Samsung Galaxy A02s
64 GB
€ 204,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.8
bol.com plaza
2d

De Samsung A02s los toestel is een budgettelefoon van Samsung die een grote niche in de markt bedient. Hij is namelijk zeer geschikt als eerste telefoon voor (jonge) kinderen of doet dienst als (nood)telefoon voor mensen die wel graag bereikbaar willen zijn zonder daar veel geld voor te moeten betalen. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over deze smartphone en de prijsvergelijker.

Let hierop bij een Samsung A02s los toestel kopen

De Samsung A02s los toestel heeft een groot scherm. Dat is tegelijkertijd een voordeel en een nadeel. Een groot scherm is natuurlijk fijn omdat er meer te zien valt. Series kijken op Netflix is natuurlijk een stuk fijner op een groter scherm. Nadeel is natuurlijk dat hij slecht in je broekzak past en moeilijk met één hand te bedienen is.

Een ander pluspunt is de enorme accu van 5000 mAh. Daarmee moet je telefoon het zonder oplader meer dan twee dagen vol kunnen houden, misschien zelfs drie. Uiteraard is het afhankelijk van je gebruik.

Is de Samsung A02s klaar voor de toekomst?

Het korte antwoord is: niet echt. Dat heb je natuurlijk snel met een budgettoestel. Zo maak je bijvoorbeeld geen gebruik van 5G en de hardware kan de zwaarste apps niet aan. Mochten in de toekomst apps zwaarder worden, dan heeft dit toestel er moeite mee. Er is wel een nfc-chip, dus je kunt wel betalen met je smartphone. 

Met betrekking tot hardware is de Samsung A02s los toestel wel een vreemde eend in de bijt. De release in Nederland was namelijk in februari 2021 maar draait standaard in op Android 10. Android 11 was toen al uit en inmiddels is zelfs Android 12 beschikbaar. Qua software blijf je daarom niet lang up to date.

Zo werkt de prijsvergelijker

De goedkoopste Samsung A02s kopen is vrij eenvoudig. De beste prijs staat namelijk altijd bovenaan in de prijsvergelijker. Uiteraard zijn meer aspecten belangrijk, zoals bijvoorbeeld levertijd. Met de filteropties zorg je ervoor dat je de beste keuzes maakt.

Via de groene knop aan de rechterkant met ‘naar aanbieding’ kom je direct op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar bestel je de telefoon dan zoals je normaal ook zou doen.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu