Samsung Galaxy A12 (128GB) los toestel kopen: dit moet je weten

Samsung Galaxy A12
Kleur
Samsung Galaxy A12
Geheugen
128 GB
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
2 resultaten vanaf € 188,00
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
+ Harman Kardon Onyx7 speaker t.w.v. €299
  • Én geen aansluitkosten t.w.v. €25,-
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy A12
Samsung Galaxy A12
128 GB
€ 188,00
2 jaar garantie
Joeps
9.6
Joeps
1d

De Samsung Galaxy A12 met 128GB geheugen is als los toestel sinds januari 2021 te koop in Nederland. De budget telefoon van Samsung is beter dan de Galaxy A02s. Ben je op zoek naar de beste prijs voor deze smartphone? Gebruik dan de prijsvergelijker bovenaan deze pagina.

De Samsung A12 met 128GB los toestel: hier moet je op letten

De prijs van de Samsung A12 los toestel met 128GB is laag. Dat is fijn voor je portemonnee, maar dat merk je ook aan de capaciteiten van je toestel. Zo krijg je maar 3GB werkgeheugen, wat genoeg is om simpele apps te draaien. Bij zwaardere apps zul je merken dat de telefoon lang moet laden of de app helemaal niet kan draaien. Dit maakt hem geschikt voor mensen die hun telefoon vooral gebruiken om te bellen en berichtjes te versturen, maar er verder weinig mee doen.

Ben ik met dit toestel klaar voor de toekomst?

Bij een budgettoestel maak je meestal geen gebruik van de nieuwste technologie. Zo maak je bij dit toestel geen gebruik van 5G en is er geen nfc-chip, waardoor je niet kunt betalen met je smartphone. Echter, als je op zoek bent naar een budgettelefoon, maakt je dit waarschijnlijk ook niet veel uit. 

Het is ook maar sterk de vraag of je dit nodig hebt. Je pinpas blijft het namelijk gewoon doen en ook 4G zal niet verdwijnen zodra de snellere internetverbindingen van 5G geactiveerd worden. Als je alleen een beetje wil WhatsAppen, bellen en af en toe een video/foto bekijkt, dan kun je met deze telefoon prima vooruit.

Is 128GB opslagcapaciteit veel?

Voor de meeste mensen is dit ruim voldoende. Zo kun je duizenden foto’s en filmpjes opslaan en alle meest gebruikte apps installeren op je telefoon. Mensen die vaak films en series downloaden of werken met grote bestanden hebben soms meer nodig. Mocht je toch opslagruimte te kort komen met deze 128GB versie? Dan kun je dit altijd nog uitbreiden met een micro SD-kaartje. 

Hoe werkt de prijsvergelijker op deze pagina?

Dat is heel eenvoudig. De beste prijs staat automatisch al bovenaan. Omdat je al hebt voorgesorteerd op 128GB, hoef je alleen nog maar op de kleur te letten. Je klikt vervolgens door naar de website van de aanbieder via de groene knop. Daar bestel je vervolgens je nieuwe smartphone voor de beste prijs. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu