Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
4.7 inch
Camera
13 megapixel
Prijs

Samsung Galaxy A3 (2017) kopen – dit moet je weten

Samsung heeft naast de bekende Galaxy S-serie een aantal mooie midrange-telefoons beschikbaar, en de Galaxy A3 uit 2017 is daar een van de betere van. Deze vernieuwde versie van de A3 uit 2016 heeft een groter scherm dan zijn voorganger, en werkt ook onder de motorkap een stuk sneller. Je krijgt goede hardware voor een schappelijke prijs.

Het amoled-scherm van de Galaxy A3 is 4,7 inch groot en heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Net als de Galaxy S-modellen heeft ook de Galaxy A3 een erg goede camera, met zelfs één megapixel méér dan het vlaggenschipmodel, de S8. Je maakt daar overigens niet per se betere foto's mee, maar nog steeds zien afbeeldingen er op dit scherm schitterend uit. Tel daarbij de octacore-chip van 1,6 GHz en het 2GB aan werkgeheugen bij op, en je weet dat dit een erg goede telefoon is voor een lage prijs.

Samsung Galaxy A3 (2017) prijs

De Galaxy A3 uit 2017 is iets duurder dan zijn voorganger, maar dat is niet gek als je ook zo veel betere specificaties krijgt. Deze telefoon had een adviesprijs van 329 euro, maar de telefoon is inmiddels alweer flink in prijs gedaald - mooi, want die aanvankelijke prijs was nét iets te hoog.

Samsung Galaxy A3 (2017) met abonnement

Als je die prijs nog steeds te hoog vindt, kun je ook de Samsung Galaxy A3 (2017) met abonnement kopen. In onze prijsvergelijker kun je precies berekenen wat je zo per maand betaalt voor dit apparaat. Als je de prijs namelijk samen met je data- en belbundel betaalt, kun je namelijk flinke korting krijgen op de lange termijn. Zo is een Samsung Galaxy A3 abonnement heel voordelig!

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app