Samsung Galaxy A42 5G los toestel prijs vergelijken

6,5
Reviewscore
Super Deal
Een mobiel abonnement met unlimited data en 5G nú in prijs verlaagd!
Internet van Ziggo thuis? Dan krijg je tot € 5 korting per maand
Naar aanbieding Naar aanbieding
Gesponsord
Goedkoopste Galaxy A42 5G aanbiedingen: 4 deals gevonden bij 3 webshops Prijsupdate: 7 minuten geleden
Filters
Kleur
Toon resultaten (4)
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (4)
Alle filters verwijderen
Shop
Model
Levertijd
Prijs incl.
(4.687)
Galaxy A42 5G
128GB
Wit
24u
€ 389,00
(44.052)
Galaxy A42 5G
128GB
Grijs
24u
€ 439,00
(23.514)
Galaxy A42 5G
128GB
2 kleuren
24u
€ 462,00

Waar kun je het beste de Samsung A42 5G los toestel kopen? Dat ontdek je met de prijsvergelijker op deze pagina. Met dit toestel probeert Samsung 5G beschikbaar te maken op het middensegment. Bovendien is dit ook het onderscheidend vermogen van dit toestel.

Wat kost de Samsung A42 5G?

De adviesprijs tijdens de release in 2020 was 349 euro voor een los toestel. De meest actuele prijzen vind je echter via onze prijsvergelijker. 

Een losse Samsung A42 5G kopen of toch liever een abonnement?

De keuze tussen een abonnement of een los toestel wordt meestal gemaakt op basis van hoeveel jij je telefoon gebruikt. Als je veel belt en veel op het internet zit, dan is een abonnement wel zo handig en misschien zelfs voordeliger. Heb je echter al een sim only-abonnement of gebruik je smartphone maar weinig? Dan is een Samsung A42 5G los toestel kopen waarschijnlijk verstandiger.

Voor wie is dit toestel geschikt?

Met de Samsung Galaxy A42 5G probeerde Samsung 5G beschikbaar te maken voor het middensegment. Je krijgt dus een betaalbaardere telefoon en toch connectie tot supersnel internet. Als je dat belangrijk vindt, is dit toestel misschien voor jou. Echter zijn daarvoor wel wat concessies gedaan. Zo is het scherm van een lage resolutie met een verversingssnelheid van slechts 60 Hz. Dat is tegenwoordig toch wat aan de lage kant. Bij dit toestel moet je dus goed afwegen of de 5G verbinding echt zo belangrijk voor je is.

Hoe gebruik ik de prijsvergelijker?

Als je op zoek bent naar de beste prijs voor een Samsung Galaxy A42 5G, dan zit je op deze pagina goed. Scroll naar boven om de prijsvergelijker te gebruiken. Je ziet dat de beste prijs dan automatisch bovenaan staat. Door verschillende voorkeuren in te voeren zorg je ervoor dat je precies het toestel vindt waar jij naar op zoek bent. Klik vervolgens op de beste deal zodat je doorgestuurd wordt naar de website van de aanbieder. Daar bestel je de telefoon en klaar!

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's