Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.2 inch
Camera
16 megapixel
Prijs

Samsung Galaxy A5 (2017) - alles wat je moet weten

Iedereen wil wel de nieuwste premium smartphone, maar daarvoor moet je wel diep in de buidel tasten. Gelukkig is er ook de Samsung Galaxy A5 (2017), een goed alternatief voor de Samsung Galaxy S8. De telefoons lijken qua uiterlijk veel op elkaar, dus je krijgt een mooie telefoon met degelijke hardware die slechts een beetje onderdoet voor zijn grote broer - maar dan voor ruim de helft van de prijs!

De Galaxy A5 heeft hetzelfde mooie design als zijn duurdere broer, is waterdicht, maar heeft wel een iets kleiner scherm van 5,2 inch. Daarmee is de Galaxy A5 een klein maar fijn Android-toestel. Met de 16 megapixel-camera van de Galaxy A5 maak je fraaie foto's, en de 1,9 GHz-processor is lekker snel voor alledaagse taken.

Galaxy A5 (2017) prijs

De Galaxy A5 is het goedkope alternatief, en net als het grotere model kun je de Galaxy A5 met abonnement kopen, of juist een los toestel. Je hebt de Galaxy A5 al voor een schappelijke prijs in huis; hij kost veel minder dan honderden euro’s die je voor de Galaxy S8 zonder abonnement neertelt!

Galaxy A5 (2017) met abonnement

Je kunt de Galaxy A5 met abonnement kopen voor een lagere prijs. Dat scheelt een hoop geld op de lange termijn. Een Galaxy A5-abonnement heb je al vanaf een paar euro, al kun je natuurlijk altijd meer betalen als je meer data of belminuten wil hebben. Hoe jij je abonnement kunt samenstellen vind je in onze Galaxy A5 prijsvergelijker.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app