Samsung Galaxy A51 5G los toestel prijs vergelijken

Samsung Galaxy A51 5G
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
2 resultaten vanaf € 333,95
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €10 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder Red abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
T-Mobile
Nu €10 korting per maand op je bundel
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • Altijd online zonder extra kosten
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy A51 5G 
128 GB5G
€ 333,95
2 jaar garantie
Accessmarket
9
Accessmarket
1d
Samsung Galaxy A51 5G 
128 GB5G
€ 355,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
6.1
bol.com plaza
1d

Een Samsung A51 5G los toestel kopen is een goede optie wanneer je klaar wil zijn voor 5G, maar niet een dure, high end smartphone wil kopen. Dit toestel is natuurlijk gebaseerd op de ‘normale’ A51, met de toevoeging van 5G. Toch is dat niet het enige dat is geüpgraded. Zo is er een betere processor met meer RAM geheugen en een betere batterij die bovendien sneller is op te laden. Daarvoor is de prijs ook wat hoger dan de reguliere A51.

De prijs van een losse Samsung A51 5G

De adviesprijs van een Samsung A51 5G los toestel is 399 euro, maar is inmiddels al iets goedkoper te krijgen. Voor de actuele prijzen gebruik je de prijsvergelijker op deze pagina. Deze zijn altijd up to date, waardoor je altijd de meest recente prijzen voor je ziet. 

Voor wie is dit toestel geschikt?

Samsung probeert met dit toestel 5G beschikbaar te maken voor de betaalbaardere telefoons. Dat is dan ook de belangrijkste koopreden van dit toestel. Je kunt verbinding maken met supersnel internet (in 2022) zonder een dure high end smartphone te moeten aanschaffen. Volgens ons is dat met dit toestel goed gelukt, omdat de overige specs ook prima zijn. Zo doe je weinig tot geen concessies voor je 5G verbinding. Als je dus op zoek bent naar betaalbare 5G, dan is dit toestel geschikt voor jou.

Ben ik met deze smartphone klaar voor de toekomst?

Eigenlijk is deze vraag al een beetje beantwoordt. In het kort: ja. De Samsung Galaxy A51 5G heeft prima specs én kan verbinding maken met 5G. Bovendien heeft Samsung een goed updatebeleid waardoor je ook in de toekomst veilig gebruik maakt van je smartphone. 

Waar kan ik het voordeligst een losse Samsung A51 5G kopen?

Dat ontdek je met de prijsvergelijker op deze pagina. Je ziet in het overzicht dat de beste prijs automatisch bovenaan staat. Als je op zoek bent naar een specifieke kleur, aanbieder of hoeveelheid geheugen kun je de filteropties nog gebruiken. Eenmaal de beste deal gevonden? Dan klik je eenvoudig door naar de website van de aanbieder. Daar bestel je vervolgens jouw nieuwe telefoon.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's