Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A7
Scherm 5.5 inch
Camera 12 megapixel

Samsung Galaxy A7: topmodel met metalen design

De Samsung Galaxy A7 is een nieuwe smartphone  van de Zuid-Koreaanse fabrikant die zich kenmerkt door een groot scherm en een metalen design. Net als de Samsung Galaxy A5 en Galaxy A3 heeft de A7 een behuizing die grotendeels uit metaal bestaat, in plaats van het plastic dat Samsung normaal gesproken gebruikt in zijn smartphones. Met een dikte van slechts 6,3 millimeter is het de dunste Samsung-smartphone ooit.

De Galaxy A7 is ook de grootste smartphone in de Galaxy A-lijn van Samsung. Hij heeft een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het toestel wordt aangedreven door een octacore-processor. Deze heeft vier kernen met een  maximale kloksnelheid van  1,9GHz en vier kernen met een maximale kloksnelheid van 1,3GHz. Verder is er 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen aan boord.  Laatstgenoemde  is uitbreidbaar met een geheugenkaartje.

De Samsung Galaxy A5 in vogelvlucht

De Galaxy A7 is een high-end smartphone van Samsung met als grootste voordeel een dunne, metalen behuizing. Het toestel heeft een groot scherm en prima specificaties, zodat je probleemloos de laatste games en apps kunt spelen.

  • 5,5 inch-amoled-scherm met 1080p-resolutie
  • Dunne, metalen behuizing
  • Prima prestaties
  • Recente Android-versie

Samsung Galaxy A7 release

Samsung Galaxy A7Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is de Galaxy A7 voorzien van prima specificaties. Bovendien beschikt de grote smartphone standaard over 4G, twee camera’s met 13 en 5 megapixels en Android 4.4.4 (KitKat). We verwachten dat de A7 ook naar nieuwere Android-versies wordt geüpdatet.

Vanaf maart 2015 is de Galaxy A7 te bestellen in de kleuren wit, zwart en goud voor een verkoopadviesprijs van 509 euro. Daarmee houdt Samsung vast aan de populairste kleuren van zijn vlaggenschip, die ook voornamelijk in het donker (zwart), licht (wit) en goud wordt verkocht.

Pluspunten Galaxy A7

  • Dunne, metalen behuizing
  • Groot scherm
  • Snelle hardware

Minpunten Galaxy A7

  • Relatief kleine accu
  • Batterij niet verwisselbaar
Samsung Galaxy A7
Welke Samsung Galaxy A7 wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy A7 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 11

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 11

Nieuws Wekelijks zetten we alle Android beveiligingsupdates van populaire smartphones op een rijtje voor je. Ook deze week zijn we bij je terug met een nieuwe lijst updates.
`Beelden van opvolgers Samsung Galaxy A7 en A5 uitgelekt‘

`Beelden van opvolgers Samsung Galaxy A7 en A5 uitgelekt‘

Nieuws Er zijn beelden opgedoken van de vermoedelijke opvolgers van de Samsung Galaxy A7 en Galaxy A5. De toestellen zouden geen nieuwe naam krijgen, maar wel onderhuids zijn vernieuwd.
‘Samsung werkt aan drie nieuwe Galaxy A-smartphones’

‘Samsung werkt aan drie nieuwe Galaxy A-smartphones’

Nieuws Samsung werkt aan drie nieuwe smartphones die in  de  Galaxy A-lijn worden uitgebracht. Hierbij gaat het waarschijnlijk om de opvolgers van de Galaxy A3, A5 en A7.
De 5 mooiste metalen Android-smartphones van dit moment

De 5 mooiste metalen Android-smartphones van dit moment

Nieuws Waar we enkele jaren geleden voornamelijk plastic smartphones zagen, is dit tegenwoordig iets  anders. Steeds meer fabrikanten voorzien hun vlaggenschepen van een premium design van (gedeeltelijk) metaal. Dit zijn de mooiste vijf.
Samsung werkt aan Lollipop-update voor Galaxy A7, A5 en A3

Samsung werkt aan Lollipop-update voor Galaxy A7, A5 en A3

Nieuws Samsung werkt momenteel aan een Lollipop-update voor de Galaxy A7, Galaxy A5 en Galaxy A3. Wanneer de metalen smartphones de update precies ontvangen, is echter nog niet bekend.