Samsung Galaxy A71 los toestel aanbiedingen vergelijken

Samsung Galaxy A71
8
Reviewscore
Samsung Galaxy A71
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
1 resultaten vanaf € 465,00
Gesponsord
Sim only (10GB data)
Simyo
Nu tot €10 korting per maand
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis maandelijks aanpasbaar
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy A71
Samsung Galaxy A71
128 GB
€ 465,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.8
bol.com plaza
1d

Waar kun je het beste een Samsung Galaxy A71 los toestel kopen? Dat ontdek je met de prijsvergelijker op deze pagina. De Samsung A71 is een midrange smartphone met goede specs en bij Android Planet zijn we er enthousiast over. Het moet echter wel gezegd worden dat inmiddels een nieuwere versie is uitgebracht, de Samsung A72. Deze komt met iets betere specs en is slechts een paar tientjes duurder. Mocht je nog niet precies weten welke telefoon je wil, dan is volgens ons ook dat model het overwegen waard.

Let hierop als je een Samsung Galaxy A71 los toestel kopen wil

De Samsung Galaxy A71 is gepresenteerd in januari 2020 en is inmiddels dus al iets ouder. Dat is voor een aantal redenen belangrijk. Ten eerste omdat Samsung een updatebeleid voert van 4 jaar. Gedurende die tijd wordt jouw toestel ondersteund met software- en veiligheidsupdates die een prettig gebruik van je smartphone mogelijk maken. Van die vier jaar is nu dus al een groot gedeelte verstreken. Uiteraard blijft je telefoon ook na die vier jaar nog gewoon functioneren, maar het is toch iets om rekening mee te houden. Dat komt omdat hij daarna snel zal verouderen en mogelijk minder veilig wordt.

Een los toestel of toch liever een abonnement?

Een los toestel is natuurlijk perfect voor mid range telefoons, omdat je niet meteen een heel groot bedrag hoeft over te maken. Toch haal je vaak meer uit je smartphone met een abonnement. In dit geval zou je je nieuwe toestel goed kunnen combineren met een sim only abonnement. Omdat je dan geen geen lening afsluit, krijg je ook niet te maken met een BKR registratie.

Voor wie is dit toestel geschikt?

Dit toestel is geschikt voor mensen die niet per se het nieuwste van het nieuwste willen, maar wel een goede, betaalbare telefoon. Dit toestel heeft prima specs waar je in ieder geval de aankomende paar jaar nog mee vooruit kunt. Als je daarna wat nieuws nodig hebt, kun je altijd een nieuwe telefoon kopen. Je zit met een los toestel immers nergens aan vast. 

Hoe vind ik de beste prijs voor een Samsung A71 los toestel?

Dat ontdek je door onze prijsvergelijker te gebruiken op deze pagina. De beste prijs staat automatisch bovenaan. Met de filteropties kun je nog enkele voorkeuren invullen. Zo weet je zeker dat je ook daadwerkelijk de telefoon vindt die je zoekt. Klik vervolgens op de goedkoopste aanbieder om op hun webshop te belanden. Je kunt daar je bestelling afronden.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu