Samsung Galaxy Ace 3

Samsung Galaxy Ace 3: driemaal is scheepsrecht

De Samsung Galaxy Ace 3 is sinds medio 2013 beschikbaar en kent behoorlijk wat verbeteringen ten opzichte van zijn populaire voorganger, de Galaxy Ace 2. Zo is het scherm een slag groter en meet het nu 4 inch, al is de resolutie van 800 bij 480 pixels ongewijzigd. Hetzelfde geldt voor het opslaggeheugen (8GB, uitbreidbaar), maar het werkgeheugen is wel toegenomen tot 1GB. Hierdoor kun je nog meer apps tegelijkertijd gebruiken, zonder dat het toestel hapert.

Daarnaast is de Ace 3 meer toekomstbestendig, aangezien er ook een versie van het toestel beschikbaar is met 4G. Verder kun je natuurlijk gebruikmaken van wifi en 3G en is het dankzij nfc en bluetooth gemakkelijk om de smartphone met allerhande draadloze apparaten te koppelen.

De Samsung Galaxy Ace 3 in vogelvlucht

Heb je minder dan 200 euro te besteden, maar wil je toch een vlotte smartphone die overweg kan met 4G, dan is de Galaxy Ace 3 het overwegen waard. Het toestel is compact en licht, niet duur en heeft 8GB aan uitbreidbare opslag. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet.

  • Compact 4 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • Capabele 1,2GHz dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • 8GB opslagruimte voor apps en media, eventueel met micro-sd uitbreidbaar
  • Twee redelijke camera’s met 5 en 0,3 megapixels

Meer over de Samsung Galaxy Ace 3

samsung galaxy ace 3

De Galaxy Ace 3 wordt aangedreven door een vlotte 1,2GHz dualcore-processor en draait uit de doos op Android 4.2.2 (Jelly Bean). Samsung zou echter voornemens zijn om het toestel op korte termijn te updaten naar een nieuwe versie van Googles besturingssysteem. Op het moment van schrijven heeft de fabrikant hierover echter nog geen knoop doorgehakt.

Samsung heeft over Android de bekende TouchWiz-skin gelegd, die zich kenmerkt door veel kleur en een groot aantal aanvullende apps. Daarnaast zijn uiteraard alle bekende Google-apps zoals Gmail en Google+ op het toestel te vinden. Helaas hebben we het toestel nog niet uitgebreid genoeg kunnen testen om een volledig oordeel te vellen. Zodra hier verandering in komt, lees je op deze pagina de Samsung Galaxy Ace 3 review.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Ace 3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu