De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy Ace 4

7,5

Samsung Galaxy Ace 4: nieuwe budgettopper

Medio  2014 kondigde Samsung een behoorlijk aantal nieuwe smartphones aan met een zacht prijskaartje en de laatste versie van Android. Eén daarvan is de Galaxy Ace 4, de opvolger van de Galaxy Ace 3 die beschikt over een 4 inch-scherm (800 bij 480 pixels), een 1GHz dualcore-processor en een 1500 mAh-accu. De 4G-versie van het toestel heeft een iets snellere cpu aan boord (1,2GHz), 1GB werkgeheugen in plaats van 512MB en een 1800 mAh-accu.

Daarnaast beschikt hij over een 5-megapixel-camera met flitser aan de achterzijde en een vga-frontcamera. Ook draait de Galaxy Ace 4 uit de doos op Android 4.4.2 (KitKat) met TouchWiz.  Voor een relatief lage prijs haal je met de Ace 4 dus best een capabel toestel in huis. Hij draait op een van de laatste versies van Android en zal in de nabije toekomst ook nog de nodige updates ontvangen. We verwachten dat de Samsung-smartphone binnen een aantal maanden iets in prijs gaat zakken.

De Samsung Galaxy Ace 4 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy Ace 4 is ideaal voor wie niet veel wenst te betalen, maar wel  over een capabel Android-toestel wil beschikken. De  compacte en lichte Samsung-smartphone  biedt een fijne gebruikerservaring en prima prestaties voor zijn prijs. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet.

  • Compact 4 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • Capabele 1,2 GHz-dualcore processor (4G-versie)
  • 512MB (3G-versie) of 1GB (4G-versie) aan werkgeheugen
  • 4GB aan opslagruimte, eventueel uit te breiden met een micro-sd-kaartje

Meer over de Galaxy Ace 4

samsung galaxy ace 4

De Galaxy Ace 4 is het vierde écht nieuwe toestel in de populaire Ace-reeks van Samsung. Net als zijn voorgangers richt de Ace 4 zich op het lagere segment, met een bescheiden prijskaartje en specs die daarbij passen. Het toestel is er als regulier model met alleen ondersteuning voor 3G en wifi. Wil je sneller mobiel internetten, dan kun je het model met 4G overwegen. De Galaxy Ace 4 4G heeft bovendien een iets snellere processor en dubbel zoveel  werkgeheugen. Dat maakt het toestel de meerprijs van enkele tientjes de moeite waard.

Overigens hebben beide modellen de beschikking over twee camera’s. Aan de achterzijde is een 5 megapixel-camera met flitser te vinden en aan de voorzijde een vga-frontcamera. Deze is geschikt voor het schieten van selfies en het voeren van videogesprekken, al moet je er geen wonderen van verwachten. De ingebouwde 1500 mAh-accu is verwisselbaar en goed voor een gebruiksduur van ongeveer anderhalve dag. Meer lezen? Check onze uitgebreide Galaxy Ace 4 review!

Conclusie Galaxy Ace 4 review

We zijn positief en toch enigszins verrast over de Samsung Galaxy Ace 4. Het toestel voelt stevig aan en is prima afgewerkt. De prestaties van de interne hardware zijn prima en het feit dat de Ace 4 standaard Android 4.4.4 draait is een fijne bijkomstigheid. De interface is erg overzichtelijk en dat Samsung ervoor heeft gekozen om niet alle eigen apps op het toestel te installeren, is wat ons betreft een uitstekende keuze. De Galaxy Ace 4 zal niemand wegblazen maar dat is – gezien de prijs van circa 180 euro – ook niet de intentie van Samsung. Er is daarentegen ervoor gekozen om de Ace 4 als een simplistisch en goed functionerend toestel in de markt te zetten en daar is het Zuid-Koreaanse bedrijf wat ons betreft in geslaagd.

→ Bekijk ook de beste aanbiedingen voor een Samsung Galaxy Ace 4 met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Ace 4

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu