Samsung Galaxy Ace Style

Samsung Galaxy Ace Style: instapmodel met KitKat

De Samsung Galaxy Ace Style is een instapmodel met een vergelijkbaar design als de reguliere Galaxy Ace, met afgeronde hoeken en een fysieke homeknop aan de voorzijde. Aan de linker- en rechterkant bevinden zich respectievelijk de multitaskknop en terugknop. Het display van het toestel meet 4 inch en heeft een wvga-resolutie van 800 bij 480 pixels. Verder is er een 1,2GHz dualcore-processor aan boord die wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen. Ook is er 4GB aan opslagruimte die met een micro-sd-kaart is uit te breiden tot 64GB.

De Galaxy Ace Style heeft een vga-frontcamera en een 5-megapixel-camera aan de achterzijde met een led-flitser. De hardware wordt van stroom voorzien door een 1500 mAh-accu. Het toestel is gericht op jongere gebruikers en draait Android met daaroverheen de TouchWiz-skin. De smartphone is beschikbaar in de kleuren wit en donkergrijs.

De Galaxy Ace Style in vogelvlucht

Heb je weinig te besteden, maar wil je toch een smartphone die draait op een recente versie van Android, dan is deze compacte en lichte Galaxy Ace Style het overwegen. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet.

  • Compact 4 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • Vlotte 1,2GHz dualcore-processor en 512MB aan werkgeheugen
  • Twee redelijke camera’s met 5 en 0,3 megapixels
  • Draait standaard op Android 4.4 (KitKat) met Samsungs TouchWiz Essence-skin

Meer over de Galaxy Ace Style

SamsungGalaxy Ace Style

De Galaxy Ace Style is een van de goedkoopste Android-smartphones van dit moment. Het toestel is compact, licht en voorzien van relatief simpele hardware. Van de processor en het werkgeheugen moet je geen wonderen verwachten, maar de hardware is vlot genoeg om Android en de meeste apps en games vloeiend te draaien. Zolang je het toestel niet tot het uiterste drijft door bijvoorbeeld tientallen apps tegelijkertijd te draaien, kun je het prima gebruiken.

Prettig aan de Ace Style is dat het toestel 4GB aan uitbreidbare opslag heeft. Je kunt ‘m dus uitrusten met een micro-sd-kaartje met daarop je favoriete foto’s en muziek. Ook zijn er twee camera’s aan boord. Met de vga-frontcamera kun je zelfportretten schieten en videogesprekken voeren en met de 5 megapixel-camera aan de achterkant schiet je redelijk scherpe foto’s. Deze camera is voorzien van een ledflitser, zodat je er ook in donkere situaties nog iets aan hebt.

Samsung Galaxy Ace Style Review

Helaas hebben we het toestel nog niet uitgebreid genoeg kunnen testen om een volledig oordeel te vellen. Zodra hier verandering in komt, lees je op deze pagina de Samsung Galaxy Ace Style review. Wel kun je direct de beste aanbiedingen voor een Samsung Galaxy Ace Style met abonnement bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Ace Style

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu