Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy Ace Style

Samsung Galaxy Ace Style
Scherm 4 inch
Camera 5 megapixel

Samsung Galaxy Ace Style: instapmodel met KitKat

De Samsung Galaxy Ace Style is een instapmodel met een vergelijkbaar design als de reguliere Galaxy Ace, met afgeronde hoeken en een fysieke homeknop aan de voorzijde. Aan de linker- en rechterkant bevinden zich respectievelijk de multitaskknop en terugknop. Het display van het toestel meet 4 inch en heeft een wvga-resolutie van 800 bij 480 pixels. Verder is er een 1,2GHz dualcore-processor aan boord die wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen. Ook is er 4GB aan opslagruimte die met een micro-sd-kaart is uit te breiden tot 64GB.

De Galaxy Ace Style heeft een vga-frontcamera en een 5-megapixel-camera aan de achterzijde met een led-flitser. De hardware wordt van stroom voorzien door een 1500 mAh-accu. Het toestel is gericht op jongere gebruikers en draait Android met daaroverheen de TouchWiz-skin. De smartphone is beschikbaar in de kleuren wit en donkergrijs.

De Galaxy Ace Style in vogelvlucht

Heb je weinig te besteden, maar wil je toch een smartphone die draait op een recente versie van Android, dan is deze compacte en lichte Galaxy Ace Style het overwegen. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet.

  • Compact 4 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • Vlotte 1,2GHz dualcore-processor en 512MB aan werkgeheugen
  • Twee redelijke camera’s met 5 en 0,3 megapixels
  • Draait standaard op Android 4.4 (KitKat) met Samsungs TouchWiz Essence-skin

Meer over de Galaxy Ace Style

SamsungGalaxy Ace StyleDe Galaxy Ace Style is een van de goedkoopste Android-smartphones van dit moment. Het toestel is compact, licht en voorzien van relatief simpele hardware. Van de processor en het werkgeheugen moet je geen wonderen verwachten, maar de hardware is vlot genoeg om Android en de meeste apps en games vloeiend te draaien. Zolang je het toestel niet tot het uiterste drijft door bijvoorbeeld tientallen apps tegelijkertijd te draaien, kun je het prima gebruiken.

Prettig aan de Ace Style is dat het toestel 4GB aan uitbreidbare opslag heeft. Je kunt ‘m dus uitrusten met een micro-sd-kaartje met daarop je favoriete foto’s en muziek. Ook zijn er twee camera’s aan boord. Met de vga-frontcamera kun je zelfportretten schieten en videogesprekken voeren en met de 5 megapixel-camera aan de achterkant schiet je redelijk scherpe foto’s. Deze camera is voorzien van een ledflitser, zodat je er ook in donkere situaties nog iets aan hebt.

Samsung Galaxy Ace Style Review

Helaas hebben we het toestel nog niet uitgebreid genoeg kunnen testen om een volledig oordeel te vellen. Zodra hier verandering in komt, lees je op deze pagina de Samsung Galaxy Ace Style review. Wel kun je direct de beste aanbiedingen voor een Samsung Galaxy Ace Style met abonnement bekijken.

Pluspunten Galaxy Ace Style

  • Lekker compact en licht
  • Goedkoop
  • Twee camera's aan boord

Minpunten Galaxy Ace Style

  • Lage schermresolutie
  • Geen 4G
  • Weinig opslagruimte
Samsung Galaxy Ace Style
Welke Samsung Galaxy Ace Style wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy Ace Style aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

Toch geen Lollipop-update voor Galaxy S4 Mini, Ace 4 en Ace Style

Toch geen Lollipop-update voor Galaxy S4 Mini, Ace 4 en Ace Style

Nieuws De Samsung Galaxy S4 Mini, Galaxy Ace 4 en Galaxy Ace Style krijgen waarschijnlijk geen update naar Android 5.0 Lollipop. Dat laat Samsung Nederland desgevraagd weten aan Android Planet.
Handig voor het festivalseizoen: de 5 goedkoopste (en beste) Android-telefoons

Handig voor het festivalseizoen: de 5 goedkoopste (en beste) Android-telefoons

Nieuws Het festivalseizoen van 2014 is officieel begonnen. De zon, muziek en natuurlijk heel veel bier. Maar iedereen die ooit naar een festival is geweest, weet dat smartphones en festivals gewoonweg…
Samsung onthult Galaxy Ace Style, instapmodel met KitKat voor 159 euro

Samsung onthult Galaxy Ace Style, instapmodel met KitKat voor 159 euro

Nieuws Samsung heeft vandaag de Galaxy Ace Style officieel onthuld. Het instapmodel heeft een vergelijkbaar design als de reguliere Galaxy Ace, met afgeronde hoeken en een fysieke homeknop aan de voorzijde.…