Schrijf je in bij KPN en ontvang een extra pre-order aanbod voor The Next Galaxy!

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

1/1

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Actieve ruisonderdrukking
  • Waterbestendig

Minpunten

  • Niet goedkoop

Let op: Samsung heeft de Galaxy Buds 2 Pro nog niet officieel uitgebracht. De informatie op deze pagina is gebaseerd op betrouwbare geruchten.

De Samsung Galaxy Buds 2 Pro zijn high-end oordopjes met goed geluid en actieve ruisonderdrukking. Op deze pagina vertellen we je er alles over.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro: dit moet je weten

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

De Samsung Galaxy Buds 2 Pro zijn de beste oordopjes die Samsung te bieden heeft. Het zijn de opvolgers van de eerste Galaxy Buds Pro. Net als hun voorgangers beschikken ze over meerdere microfoons om actieve ruisonderdrukking mogelijk te maken. Die vangen omgevingsgeluid op en bepalen vervolgens het noodzakelijke tegengeluid om stilte te creëren. Zo geniet je in alle rust van jouw favoriete muziek.

Qua ontwerp is er weinig verschil te zien met de eerste generatie. Samsung houdt vast aan een boon-achtig ontwerp en de bediening werkt via aanrakingen. De Galaxy Buds 2 Pro hebben verder een IPX7-certificering, waardoor ze niet schrikken van een beetje water. Zo kun je dus ook in de regen naar je favoriete artiesten luisteren. Het is zelfs mogelijk om de oordopjes af te spoelen onder de kraan.

Accuduur en koppelen

Een minpunt van de eerste Galaxy Buds Pro is de accuduur. Ze gaan maximaal vijf uur en dat is dan nog zonder actieve ruisonderdrukking. Volgens geruchten pakt Samsung de batterijduur dan ook aan. Hoeveel langer je met de Buds 2 Pro naar muziek kunt luisteren is nog even afwachten.

Via bluetooth kun je de oordopjes uiteraard eenvoudig aan je smartphone koppelen. Als je een toestel van Samsung zelf hebt, gaat dat nóg makkelijker. Je hoeft alleen het oplaaddoosje maar te openen en er verschijnt direct een koppelverzoek op het scherm.

Kopen

Samsung presenteert deze oordopjes waarschijnlijk in augustus 2022, tegelijk met de Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren: grafiet, wit en lila. We verwachten dat de oordopjes een prijs krijgen tussen de 200 en 250 euro.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro specs

Verbindingen

Bluetooth Bluetooth 5.2

Batterij

Opladen via Draadloos en / of kabel

Eigenschappen en bediening

Noise-cancelling
Ja
Spraakcommando's
Ja
Bediening via aanrakingen
Ja
Belfunctie
Ja
Spatwaterdicht
Ja
Waterdicht
Ja
Stofdicht
Ja
Fabrieksgarantie 1 jaar

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Buds 2 Pro

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's