Dit moet je weten over de Samsung Galaxy Buds

De Samsung Galaxy Buds zijn handige, compacte draadloze oordopjes zodat je je favoriete muziek altijd bij je hebt. Ze passen precies in je oor en hebben genoeg stroom om zes uur muziek te luisteren. Zo worden geleverd met een kleine case, die de Buds tevens binnen vijftien minuten weer voor twee uur oplaad. Je kunt het doosje ook achterop de Samsung S10 leggen om draadloos op te laden, maar ze werken ook met vrijwel elke andere (Android-)smartphone.

Belangrijkste Samsung Galaxy Buds specificaties

Deze kleine oordopjes zitten vol slimme technologie. We hebben de belangrijkste Galaxy Buds specificaties voor je verzameld, zodat je in één oogopslag alles weet over de accuduur, ondersteuning en meer.

  • Tot wel 6 uur muziek luisteren zonder opladen
  • Past perfect in je oor, met meerdere plastic vormpjes in verschillende maten
  • Voorzien van microfoon, zodat je kan bellen en spraakopdrachten kan geven
  • Werkt op elk apparaat met bluetooth (dus niet alleen Samsung-telefoons)
  • Inclusief handig opbergdoosje waarmee je de Buds weer oplaadt

Samsung Galaxy Buds

Past in elk oor

Wil je altijd en overal muziek luisteren, maar heb je geen zin in irritante kabels? Zijn andere koptelefoons te lomp? Dan zijn de Galaxy Buds misschien iets voor jou. Deze kleine oordopjes passen in ieder oor. Samsung levert ze namelijk met verschillende wingtips en eartips, die bij iedereen passen. Deze in-ear oordopjes kun je slim plaatsen zodat ze zich precies naar je oor vormen.

Wil je de oordopjes even uit doen? Dan stop je ze in de meegeleverde oplaaddoos. De Galaxy Buds gaan ruim vijf tot zes uur mee zonder opladen, en zodra je ze in het doosje stopt laden ze weer door. Zo kun je zonder problemen de hele dag muziek luisteren op je mobiel.

Voor alle smartphones en andere apparaten

Deze headset is helemaal geoptimaliseerd voor Samsung Galaxy-telefoons. Zodra je ze uit de verpakking haalt, zullen ze automatisch verbinding maken met je smartphone. Vervolgens kun je via de Galaxy Wear-app op je toestel instellen hoe het geluid klinkt, en of je ze met andere apparaten (zoals een tablet of smartwatch) wil verbinden. Heb je een Galaxy S10, dan kun je de oordopjes zelfs opladen door ze op de achterkant van het toestel te leggen.

Ook als je geen Samsung-smartphone hebt kun je de Galaxy Buds gewoon gebruiken. Ze werken namelijk op elk apparaat met bluetooth-ondersteuning. Of je nou een Huawei-telefoon, iPad of televisie hebt, als je je bluetooth-apparaten eraan kunt koppelen werkt het met de Galaxy Buds. Dat is ideaal, want deze slime oordopjes wil je natuurlijk overal op aansluiten.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Black Friday