Samsung Galaxy Buds

De Samsung Galaxy Buds zijn de draadloze oordopjes van de Zuid-Koreaanse fabrikant. De eerste variant werd gepresenteerd in februari 2019, maar inmiddels zijn er al allerlei versies op de markt gebracht. Naast de originele Buds kun je onder andere denken aan de Galaxy Buds Plus en Samsung Galaxy Buds Live.

In februari 2021 is de vierde generatie van Samsung Buds gepresenteerd, de Buds Pro. Alles over deze oordopjes lees je op deze pagina van Android Planet. Naast specificaties en afbeeldingen vind je hier ook linkjes naar verschillende webshops, zodat je de oordopjes direct kunt aanschaffen voor de beste prijzen.

Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds 2, samen met twee nieuwe foldables

De Samsung Galaxy Buds 2 zijn gepresenteerd op het Unpacked-evenement in augustus 2021. De nieuwe draadloze oordopjes zijn te verkrijgen in meerdere kleuren en werken via Bluetooth. Zo kun je ze direct koppelen aan de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 3 of Z Flip 3, maar ook elk ander toestel, tablet of laptop.

Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds 2 prijzen vergelijken

Bekijk product

Samsung Galaxy Buds Pro, samen met Galaxy S21-serie

Samsung Galaxy Buds Pro

Op 14 januari 2021 vond er weer een Unpacked-evenement plaats. Op dat event zijn de Samsung Galaxy S21, Samsung S21 Plus en Samsung S21 Ultra gepresenteerd, net zoals de Galaxy Smart Tag. Ook zagen we daar de nieuwste draadloze oordopjes van de fabrikant; Samsung Galaxy Buds Pro.

Deze dopjes bevatten een accu, waardoor je er vijf uur achter elkaar muziek mee kunt luisteren. Dankzij het doosje en ingebouwde accu wordt dat maximaal 18 uur. Daarnaast bevatten ze een ip-certificering, waardoor ze waterbestendig zijn. Uiteraard is ook actieve ruisonderdrukking aanwezig. De adviesprijs bedraagt 229 euro.

Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Voorjaar 2020: Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live

In het voorjaar van 2020 zijn ook de Samsung Galaxy Buds Live-oordopjes gepresenteerd, die als bijnaam ook wel ‘boontjes’ worden genoemd. Ze hebben immers een boonvormig uiterlijk en zijn net als de voorgangers te verkrijgen in verschillende kleuren. Op een enkele lading kun je tot 8 uur lang muziek luisteren en dat is een stukje korter dan de Buds Plus.

Dat heeft onder andere te maken met het kleinere uiterlijk van de Buds Live-dopjes, zodat er letterlijk minder ruimte aanwezig was voor een accu. Ook deze draadloze headset wordt geleverd met een doosje. Daarin kun je de oortjes niet alleen veilig meenemen, maar ook is er een ingebouwde accu aanwezig waarmee je ze nog anderhalf keer kunt opladen.

Qua geluidservaring is de grootste verandering dat deze oordopjes wel ondersteuning bieden voor actieve ruisonderdrukking, oftewel active noise cancellation. Daarmee filter je omgevingsgeluiden, waardoor je je in een oase van rust waant en geen achtergrondgeluid meer hoort.

Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live prijzen vergelijken

Bekijk product

Alle info over de Samsung Galaxy Buds Plus op een rij

Samsung Galaxy Buds Plus

De Buds uit 2019 zijn in februari 2020 opgevolgd door de Samsung Galaxy Buds Plus. Daarmee is de accuduur bijna verdubbeld tot 11 uur en dat is dan ook de grootste verandering ten opzichte van de eerste draadloze oordopjes van de producent. Opladen doe je via het doosje die een usb c-aansluiting heeft. Drie minuten aan de lader zorgt ervoor dat je de dopjes een uur kunt gebruiken.

Uiteraard is ook de geluidskwaliteit weer een stuk beter geworden. Actieve ruisonderdrukking is echter niet aanwezig. Het bedienen van de oortjes kan uiteraard via de app op je smartphone, maar ook door op de Buds Plus-dopjes te tikken.

Samsung Galaxy Buds Plus

Samsung Galaxy Buds Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Dit moet je weten over de Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds

De Samsung Galaxy Buds zijn handige, compacte draadloze oordopjes zodat je je favoriete muziek altijd bij je hebt. Ze passen precies in je oor en hebben genoeg stroom om zes uur muziek te luisteren. Zo worden geleverd met een kleine case, die de Buds tevens binnen vijftien minuten weer voor twee uur oplaad. Je kunt het doosje ook achterop de Samsung S21 of ander apparaat met ondersteuning leggen om draadloos op te laden, maar ze werken ook met vrijwel elke andere (Android-)smartphone.

Belangrijkste Samsung Galaxy Buds specificaties

Deze kleine oordopjes zitten vol slimme technologie. We hebben de belangrijkste Galaxy Buds specificaties voor je verzameld, zodat je in één oogopslag alles weet over de accuduur, ondersteuning en meer.

  • Tot wel 6 uur muziek luisteren zonder opladen
  • Past perfect in je oor, met meerdere plastic vormpjes in verschillende maten
  • Voorzien van microfoon, zodat je kan bellen en spraakopdrachten kan geven
  • Werkt op elk apparaat met bluetooth (dus niet alleen Samsung-telefoons)
  • Inclusief handig opbergdoosje waarmee je de Buds weer oplaadt

Past in elk oor

Wil je altijd en overal muziek luisteren, maar heb je geen zin in irritante kabels? Zijn andere koptelefoons te lomp? Dan zijn de Galaxy Buds misschien iets voor jou. Deze kleine oordopjes passen in ieder oor. Samsung levert ze namelijk met verschillende wingtips en eartips, die bij iedereen passen. Deze in-ear oordopjes kun je slim plaatsen zodat ze zich precies naar je oor vormen.

Wil je de oordopjes even uit doen? Dan stop je ze in de meegeleverde oplaaddoos. De Galaxy Buds gaan ruim vijf tot zes uur mee zonder opladen, en zodra je ze in het doosje stopt laden ze weer door. Zo kun je zonder problemen de hele dag muziek luisteren op je mobiel.

Samsung Galaxy Buds bestellen:

Samsung Galaxy Buds werken met elk toestel

Deze headsets zijn helemaal geoptimaliseerd voor Samsung Galaxy-telefoons. Zodra je ze uit de verpakking haalt, zullen ze automatisch verbinding maken met je smartphone. Vervolgens kun je via de Galaxy Wear-app op je toestel instellen hoe het geluid klinkt, en of je ze met andere apparaten (zoals een tablet of smartwatch) wil verbinden. Heb je een toestel met ‘omgekeerd draadloos opladen’, dan kun je de oordopjes zelfs opladen door ze op de achterkant van het toestel te leggen.

Ook als je geen Samsung-smartphone hebt kun je de Galaxy Buds-varianten gewoon gebruiken. Ze werken namelijk op elk apparaat met bluetooth-ondersteuning. Of je nou een Xiaomi-telefoon, tablet of televisie hebt, als je je bluetooth-apparaten eraan kunt koppelen werkt het met de Galaxy Buds.

Samsung Galaxy Buds specs

Verbindingen

Bluetooth Bluetooth

Type en uiterlijk

Kleur Zwart
Gewicht 0gram

Eigenschappen en bediening

Fabrieksgarantie 1 jaar
Aangekondigd 20 februari 2019
Releasedatum 10 maart 2019

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Buds

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu