Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung Galaxy Core Advance

1/1

Nieuws

Laatste update: 9 jaren geleden

Samsung brengt jaarlijks een groot aantal smartphones uit in verschillende prijsklasse en de Galaxy Core Advance is er eentje die – net als de Galaxy Core – valt in het budgetsegment. De smartphone heeft een groot 4,7 inch-scherm, maar dit heeft wel een vrij lage resolutie van 800 bij 480 pixels. Verder is het toestel voorzien van 1GB aan werkgeheugen en een redelijke 1,2GHz dualcore-processor.

Onder de motorkap vinden we daarnaast 8GB aan opslagruimte die is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Ook aan boord zijn een camera aan de achterzijde met 5 megapixel en eentje aan de voorzijde met een vga-resolutie. Laatstgenoemde is eigenlijk alleen geschikt om mee te videobellen.

Lees verder na de advertentie.

Met afmetingen van 133,3 x 70,5 x 9,7 millimeter en een gewicht van 145 gram is de Galaxy Core Advance een fors toestel, dat niet zo gemakkelijk in een broekzak glijdt. De 2000 mAh-accu voorziet de telefoon zo’n anderhalve dag stroom. Hieronder hebben de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 4,7 inch-scherm met een wvga-resolutie
  • 2000 mAh-accu
  • 1,2GHz dualcore-processor
  • Weegt 145 gram

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Core Advance

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu