Samsung Galaxy Core Advance

Samsung Galaxy Core Advance

1/1

Nieuws

Laatste update: 8 jaren geleden

Samsung brengt jaarlijks een groot aantal smartphones uit in verschillende prijsklasse en de Galaxy Core Advance is er eentje die – net als de Galaxy Core – valt in het budgetsegment. De smartphone heeft een groot 4,7 inch-scherm, maar dit heeft wel een vrij lage resolutie van 800 bij 480 pixels. Verder is het toestel voorzien van 1GB aan werkgeheugen en een redelijke 1,2GHz dualcore-processor.

Onder de motorkap vinden we daarnaast 8GB aan opslagruimte die is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Ook aan boord zijn een camera aan de achterzijde met 5 megapixel en eentje aan de voorzijde met een vga-resolutie. Laatstgenoemde is eigenlijk alleen geschikt om mee te videobellen.

Lees verder na de advertentie.

Met afmetingen van 133,3 x 70,5 x 9,7 millimeter en een gewicht van 145 gram is de Galaxy Core Advance een fors toestel, dat niet zo gemakkelijk in een broekzak glijdt. De 2000 mAh-accu voorziet de telefoon zo’n anderhalve dag stroom. Hieronder hebben de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 4,7 inch-scherm met een wvga-resolutie
  • 2000 mAh-accu
  • 1,2GHz dualcore-processor
  • Weegt 145 gram
Samsung Galaxy Core Advance

Samsung Galaxy Core Advance prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Core Advance prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's