De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Samsung Galaxy Core Duos

1/2

Samsung Galaxy Core Duos: instapmodel met een schappelijke prijs

De Samsung Galaxy Core Duos is een betaalbare telefoon van Samsung en is de dual-sim variant van de Galaxy Core. Het toestel is beschikbaar sinds juli 2013. De Galaxy Core Duos draait standaard op Android 4.1 (Jelly Bean) met de Samsung-schil TouchWiz. Het heeft een groot scherm van 4,3 inch (129 x 68 x 9 millimeter) en weegt 124 gram. Het scherm heeft een resolutie van 800  bij  480 pixels met een pixeldichtheid van 217 ppi.

De Galaxy Core Duos wordt aangestuurd door een 1,2GHz dualcore-processor (Cortex-A5) van Qualcomm en heeft 1GB werkgeheugen. Ook is er een aparte grafische chip aanwezig in de vorm van de Qualcomm Adreno 203. Dit is niet een hele geavanceerde gpu, maar hij voldoet voor simpele grafische taken.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy Core Duos heeft standaard 8GB aan opslagruimte, maar is uit te breiden tot 64GB met een micro-sd-geheugenkaartje. Het toestel heeft een 5 megapixel-camera die beschikt over functies als autofocus, beeldstabilisatie en geotagging. Ook is er een vga-camera aan de voorkant van het toestel aanwezig (2 megapixel), die geschikt is voor videobellen. De batterij heeft een capaciteit van 1800 mAh die garant staat voor ongeveer een dag aan gebruik.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Core Duos

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu