Samsung Galaxy Core Plus

1/3

Samsung Galaxy Core Plus: betaalbare Android-smartphone

De Galaxy Core Plus is een betaalbare Samsung-smartphone die sinds de herfst van 2013 beschikbaar is. Het toestel is compact (129.7 x 66 x 9.5 mm) en heeft een 4,3 inch-scherm met een relatief lage resolutie van 800 bij 480 pixels. Voor de meeste gebruikers zal het scherm echter groot en scherp genoeg zijn.

Het toestel heeft geen 4G-ondersteuning, maar kan wel overweg met 3G en er is een variant met dualsim-ondersteuning beschikbaar. Onder de motorkap vinden we een vlotte 1,2GHz dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. De Galaxy Core Plus beschikt over 4GB aan opslagruimte voor je favoriete apps, foto’s en liedjes. Kom ook meer te weten over zijn broertje, de Galaxy Core 4G met ondersteuning voor 4G.

De Galaxy Core Plus in vogelvlucht

Heb je minder dan 150 euro te besteden of wens je een abonnement dat niet al te veel kost, dan is de Samsung Galaxy Core Plus het overwegen waard. De smartphone is compact en redelijk goed voorzien, en draait Android soepel. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de Plus uitgelicht.

  • Compact 4,3 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • 1,2GHz dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • 4GB aan opslagruimte voor apps en media, uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje
  • Twee redelijke camera’s met 5 en 0,3 megapixels

Meer over de Galaxy Core Plus

Samsung Galaxy Core Plus

De opslag van de Galaxy Core Plus is desgewenst uit te breiden tot maximaal 64GB middels een geheugenkaartje. Aan de voorkant, rechtsboven het display, is een vga-frontcamera te vinden voor het voeren van videogesprekken en het maken van selfies. De camera aan de achterkant beschikt over 5 megapixels, een ledflitser en autofocus. Uit de doos draait de Galaxy Core Plus op Android 4.2 (Jelly Bean) met Touchwiz. De accu van de smartphone heeft een capaciteit van 1800 mAh en staat garant voor een standby-tijd van 320 uur.

We hebben de Samsung Galaxy Core Plus helaas nog niet uitgebreid genoeg kunnen testen voor een review. Zodra hier verandering in komt, vind je op deze pagina ons oordeel over dit compacte en goedkope Samsung-toestel.

→ Bekijk direct aanbiedingen voor de Galaxy Core Plus met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Core Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu