Samsung Galaxy Core

1/3

Nieuws

Laatste update: 10 jaren geleden

Samsung heeft de Samsung Galaxy Core aangekondigd, een smartphone met dualsim (en die medio 2014 werd opgevolgd door de Samsung Galaxy Core 4G). Dat heeft als voordeel dat je twee simkaarten tegelijk kunt gebruiken, zodat je privé en zakelijk bereikbaar bent.

Als je een smartphone met dualsim-mogelijkheid wilt hebben, was je tot nu toe vooral aangewezen op onbekende Aziatische budgetmerken. Wellicht komt in Europa alleen de Galaxy Core-versie op de markt met ruimte voor één simkaart, want ook die heeft Samsung aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Core in vogelvlucht

De Samsung Galaxy Core is een betaalbare smartphone die niettemin veel waar voor zijn geld biedt. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet. Ook kun je meer te weten komen over de Galaxy Core 4G.

  • Compact 4,3 inch-scherm met 800 x 480 pixels
  • Vlotte 1,2GHz dualcore-processor van Qualcomm
  • 1GB aan werkgeheugen en 8GB opslag voor je apps en media
  • Verwisselbare 1800 mAh-accu met een beltijd van circa 14 uur

Meer over de Samsung Galaxy Core

samsung galaxy core

Samsung Galaxy Core wordt geleverd met een aantal functies die we ook al kennen van de Galaxy S4, zoals Smart Alert (waarschuwingen dat er berichten zijn tijdens het bellen), Smart Stay (scherm blijft actief zolang je ernaar kijkt). Bij Smart Stay volgt de frontcamera van het toestel je ogen. Andere functies die we al eerder op toestellen van Samsung hebben gezien zijn bijvoorbeeld S Voice, waarbij je met stemcommando’s vragen kunt stellen en opdrachten kunt geven.

Technisch gezien is de Galaxy Core een middenklasser. Er zit een 4,3-inch scherm met een resolutie van 400 x 800 pixels in, het toestel heeft een 1,2 GHz dualcore-processor, 8GB intern geheugen en 1GB RAM. Aan de achterkant zit een 5-megapixelcamera en binnenin vind je een 1800mAh batterij. De Galaxy Core is voorzien van Android 4.1. Lees ook meer over zijn opvolger, de Samsung Galaxy Core 2.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Core

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu