De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op je bundel!

Samsung Galaxy Fit kopen: vergelijk hier de beste prijzen

Filters
Filters
×
1 resultaten vanaf € 95,00
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €5 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder Red abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
T-Mobile
Nu €11 korting per maand op je bundel
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • GOGOGO Deals!
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy Fit
Samsung Galaxy Fit 
25 mm
€ 95,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
6.2
bol.com plaza
3d

Een Samsung Galaxy Fit kopen is handig voor mensen die hun sportieve prestaties willen bijhouden. Tijdens een rondje hardlopen of een van de andere 90 beschikbare workouts, zie je je hartslag, aantal gezette stappen, verbrande calorieën, snelheid en meer. Zo kun je over een langere periode je voortgang bijhouden. Daarnaast heeft het nog meer functionaliteiten. Op deze pagina schrijven we over de belangrijkste informatie en vind je onze prijsvergelijker.

Een Samsung Galaxy Fit kopen: dit moet je weten

Naast het bijhouden van allerlei workouts, is het ook mogelijk om je gezondheid bij te houden door een Samsung Galaxy Fit te kopen. Je hartslag wordt namelijk standaard gemeten en je krijgt automatisch een melding wanneer je hartslag te hoog is tijdens rustperiodes.

Slaapkwaliteit meten

Ook je slaapgewoonten kunnen worden gemeten, door de Galaxy Fit om te houden tijdens je slaap. Dit gebeurt automatisch en hij herkent alle vier de slaapfases. In de Samsung Health app zie de belangrijkste informatie, zoals voldoende slaaptijd. 

Waterdicht

Mensen die een Samsung Galaxy Fit kopen, zullen ook blij zijn met de waterdichte kwaliteiten. Zo kun je hem aanhouden in het zwembad, onder de douche en tijdens een regenbui. 

Zo werkt de prijsvergelijker

Als je een Samsung Galaxy Fit kopen wil, wil je natuurlijk de beste prijs betalen. Het komt nog wel eens voor dat de prijs per aanbieder flink kan verschillen. Het is daarom altijd verstandig om eerst onze prijsvergelijker te gebruiken zodat je nooit teveel betaald.

De goedkoopste optie staat altijd bovenaan. Met de filteropties kun je het aanbod nog iets meer toespitsen op jouw voorkeuren. Daardoor vind je alleen het aanbod dat ook daadwerkelijk relevant is voor jou. 

Eenmaal de beste deal gevonden? Klik dan door via de groene knop met “Naar aanbieding”. Je komt dan direct op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar rond je dan je bestelling af. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's