De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear: de eerste smartwatch van Samsung

De Galaxy Gear informeert je over inkomende berichten, of dat nu oproepen, sms`jes of e-mails zijn. Je kijkt op je pols en krijgt direct een voorbeeld van je berichten te zien. De Galaxy Gear heeft ook een microfoon waarmee je inkomende telefoongesprekken kan opnemen en beantwoorden. Je hoeft hiervoor alleen je hand naar je oor te bewegen, net als je bij een smartphone doet. Je hoeft hiervoor de smartphone niet uit je zak te halen. Door de ingebouwde speaker in de gesp van de Galaxy Gear kun je eveneens hands-free bellen. Het is ook mogelijk om muziek te beheren via de Galaxy Gear.

De smartwatch maakt gebruik van Smart Relay. Hierdoor kun je de notificatie die je op de Galaxy Gear bekijkt, direct op je smartphone bekijken. Dit is bijvoorbeeld handig bij e-mails of sms-berichten.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy Gear ondersteunt ook commando`s van S Voice en kan via Memographer in combinatie met de 1,9 megapixel-camera een visueel memo worden bijgehouden. Je steekt je hand uit en schiet een foto, zonder je telefoon uit je zak te halen. De lens zit in de polsband. Het delen van een foto kan direct via verschillende kanalen.  De Galaxy Gear beschikt over een eigen app-winkel met speciale apps voor de smartwatch en het kleine scherm van het slimme horloge. Ook kan de klok-interface naar eigen wens worden aangepast waardoor je elke dag een `nieuw` horloge kunt dragen.

De smartwatch van Samsung heeft een 1,63 inch super-amoled-touchscherm met een resolutie van 320 bij 320 pixels, 800MHz-processor, bluetooth 4.0. Ook is er 512MB werkgeheugen en 4GB opslagruimte aanwezig. De Galaxy Gear heeft daarnaast een batterijduur van 24 uur waarmee je het volgens Samsung gemakkelijk een dag volhoudt. De batterijcapaciteit is 315 mAh.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Gear

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu