Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung Galaxy Grand 2

Samsung Galaxy Grand 2: grote phablet met bescheiden specs

De Samsung Galaxy Grand 2 is de opvolger van de budgetphablet (smartphone en tablet in één) die Samsung aan het begin van 2013 uitbracht. Het nieuwe model is er in een 3G-, 4G- en dualsim-variant. Laatstgenoemde is momenteel echter niet meer verkrijgbaar. Op deze pagina zullen we ons dan ook voornamelijk op het 4G-model richten, dat het meest interessant is.

Naast een achterkant van kunstleer is de Samsung Galaxy Grand 2 4G voorzien van betere specificaties dan zijn voorganger. Zo meet het scherm van de telefoon 5,25 inch en is de resolutie opgeschroefd tot 1280 bij 720 pixels. Het toestel heeft naast het grotere scherm twee camera`s met 8 (achterzijde) en 1,9 megapixel (voorzijde). Tevens is de quadcore-processor een stuk sneller en heeft het toestel 1,5GB werkgeheugen en 8GB opslagruimte. Ter vergelijking: de Galaxy Grand deed het met slechts 1GB werkgeheugen.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Grand 2 in vogelvlucht

Toen de Galaxy Grand 2 begin 2014 verscheen was het, op de Galaxy Note na, één van de grootste Android-smartphones van Samsung. Voor mensen die veel schermruimte wensen, is dit betaalbare midrangetoestel zeker het overwegen waard. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de Grand 2 voor je uitgelicht.

  • Groot 5,25 inch tft-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • Android 4.3 (Jelly Bean) met de veelzijdige TouchWiz-interface van Samsung
  • Vlotte 1,2GHz quadcore-processor en 1,5GB aan werkgeheugen
  • 8GB opslag voor je apps en media, eventueel uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje

Meer over de Samsung Galaxy Grand 2

samsung galaxy grand 2 4g

De Samsung Galaxy Grand 2 is een grote smartphone en met één hand dan ook lastig te bedienen. Toch biedt het formaat voordelen. Zo is het 5,25 inch-scherm ideaal voor het bekijken van foto’s en video’s en voor het surfen over het web. Ook is er een flinke 2600 mAh-accu aanwezig die garantstaat voor een beltijd van ongeveer 17 uur. Bij gemiddeld gebruik kun je zo’n anderhalve dag vooruit op één acculading.

Deze phablet van Samsung is dus voorzien van snellere hardware en is bovendien beschikbaar in de kleuren zwart, wit en roze. Daarnaast is Android voorzien van Samsungs TouchWiz-skin met softwarematige toevoegingen waaronder Samsung Hub, Story Album, Group Play, S Translator en S Travel. We hebben de Grand 2 helaas nog niet uitgebreid kunnen testen. Zodra hier verandering in komt, lees je op deze pagina de Galaxy Grand 2 review.

→ Bekijk ook aanbiedingen voor de Galaxy Grand 2 met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Grand 2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu