Samsung Galaxy Grand Duos

1/4

Samsung Galaxy Grand Duos: grote en betaalbare telefoon

De Samsung Galaxy Grand Duos is een betaalbare smartphone van Samsung en de dual-sim variant van de Galaxy Grand. Het toestel is beschikbaar sinds februari 2013. Het is een grote telefoon (144 x 70 x 10 mm) door zijn 5 inch-scherm en gewicht van iets meer dan 160 gram. Door zijn betaalbare prijs is de Grand Duos voor veel mensen die niet al te veel aan een toestel willen uitgeven, interessant. Hij heeft een 1,2GHz dualcore-processor (ARM Cortex A9) en heeft in de vorm van de Broadcom VideoCore IV een prima grafische chip.

Het toestel wordt standaard geleverd met 8GB aan opslagruimte en is uitbreidbaar tot maximaal 32GB door middel van een microSD-kaartje. De smartphone heeft een prima 8 megapixel-camera en een 2 megapixel-frontcamera.

Lees verder na de advertentie.

Verder biedt de Samsung Grand Duos ondersteuning voor autofocus, gezichtsherkenning en heeft een LED-flitser. De camera schiet video`s in 1080p op 30 fps en speelt diverse videoformaten (H.263, H.264, MP4 en WMV) af. De batterij heeft een capaciteit van 2100 mAh is goed voor een standby-tijd van 440 uur. Lees ook over de opvolger van de Grand Duos, de Samsung Galaxy Grand Neo.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Grand Duos

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu