Samsung Galaxy Grand Lite

Samsung Galaxy Grand Lite

Samsung Galaxy Grand Lite: vlotte budgettopper

De Galaxy Grand Lite is een grote Samsung-smartphone met bescheiden specificaties. Het toestel heeft een 5 inch-scherm met een bijzonder lage resolutie van 800 bij 480 pixels, maar beschikt wel over een 1,2GHz quadcore-processor. Het betreft de Cortex A7-processor die energiezuinig is en voornamelijk is terug te vinden in budgettoestellen. De Galaxy Grand Lite is verder voorzien van 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte dat is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Aan de voor- en achterzijde bevinden zich respectievelijk een vga- en een 5 megapixel-camera en de Samsung-telefoon wordt middels een 2100 mAh-accu van stroom voorzien.

Ondanks de bescheiden specificaties heeft de smartphone wel een mooi design en alle (draadloze) verbindingsopties die je van een moderne smartphone mag verwachten. Het toestel meet 143,7 x 77,1 x 9,6 millimeter en beschikt helaas niet over 4G.

Lees verder na de advertentie.

Pluspunten Galaxy Grand Lite

  • Groot scherm
  • Vlotte quadcore-processor
  • Prima 5 megapixel-camera

Minpunten Galaxy Grand Lite

  • Matige frontcamera
  • Erg lage schermresolutie
  • Draait een oude Android-versie
Samsung Galaxy Grand Lite
Samsung Galaxy Grand Lite
Welke Samsung Galaxy Grand Lite wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy Grand Lite aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's