Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy Grand Prime

Samsung Galaxy Grand Prime
Scherm 5 inch
Camera 8 megapixel

Samsung Galaxy Grand Prime: betaalbare 4G-smartphone

De Samsung Galaxy Grand Prime is een grote, maar betaalbare Android-smartphone die begin 2015 werd geïntroduceerd in ons land. Het toestel wordt gekenmerkt door een groot 5 inch-scherm en beschikt over 4G-ondersteuning en een verwisselbare 2600 mAh-accu. Je kunt er dus snel mee internetten en als je accu leeg is, kun je deze desgewenst vervangen.

De Grand Prime wordt aangedreven door een midrange 64-bit Snapdragon 410-chip die er – samen met de 1GB aan werkgeheugen – voor zorgt dat je de meeste apps en games probleemloos kunt afspelen. Voor de opslag heb je 8GB tot je beschikking, die eventueel kan worden uitgebreid tot 64GB met een micro-sd-kaartje.

De Samsung Galaxy Grand Prime in vogelvlucht

De Samsung Galaxy Grand Prime combineert behoorlijke specs met een laag prijskaartje van rond de 200 euro. Daarmee is het toestel zowel los als in combinatie met een abonnement erg aantrekkelijk. Hieronder hebben we de belangrijkste functies en mogelijkheden van de Samsung Galaxy Grand Prime voor je uitgelicht.

  • Groot 5 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels
  • Android 4.4 (KitKat) met de veelzijdige TouchWiz-interface van Samsung
  • Vlotte 1,2GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • 8GB opslag voor je apps en media, eventueel uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje

Meer over de Samsung Galaxy Grand Prime

samsung galaxy grand primeHierboven heb je al het een en ander over de Samsung Galaxy Grand Prime kunnen lezen en wat dit toestel aantrekkelijk maakt. Houd er wel rekening mee dat de smartphone relatief fors is. Zo meet hij 145 bij 72 bij 8,6 millimeter en ook het gewicht (156 gram) is vrij hoog. Gelukkig is de telefoon stevig gebouwd en goed afgewerkt. Ook wie niet heel voorzichtig met de Grand Prime omgaat, kan lang met het toestel vooruit.

Fotograferen doet de Samsung-smartphone met de 8 megapixel-camera aan de achterzijde, die beschikt over een ledflitser en autofocus. Aan de voorzijde is een 5 megapixel-camera te vinden waarmee je selfies kunt schieten en videogesprekken kunt voeren in full-hd.

De Galaxy Grand Prime beschikt verder over wifi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, bluetooth 4.0 en nfc. De 2600 mAh-accu staat garant voor een beltijd van circa 17 uur. Bij gemiddeld gebruik kun je ongeveer anderhalve dag met de accu doen, alvorens deze weer opgeladen moet worden.

→ Bekijk ook aanbiedingen voor de Galaxy Grand Prime met abonnement.

Pluspunten Galaxy Grand Prime

  • Niet duur
  • Groot scherm
  • 4G-ondersteuning

Minpunten Galaxy Grand Prime

  • Lage schermresolutie
  • Forse afmetingen
Samsung Galaxy Grand Prime
Welke Samsung Galaxy Grand Prime wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy Grand Prime aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

Foto’s: ‘Galaxy Grand Prime met 5 megapixel-selfiecamera lekt uit’

Foto’s: ‘Galaxy Grand Prime met 5 megapixel-selfiecamera lekt uit’

Nieuws Naar verluidt brengt Samsung volgende maand de Galaxy Grand Prime uit, een grote smartphone met een 5 inch-scherm (960 x 540 pixels) en een frontcamera die foto’s schiet met 5…