Samsung Galaxy J1 Mini (2016)

1/2

Samsung Galaxy J1 Mini (2016): compacte budgetsmartphone

De Samsung Galaxy J1 Mini (2016) is een kleine smartphone die vooral gericht is op budgetbewuste mensen die geen grote telefoon zoeken. Met een scherm van 4 inch is het toestel een stuk compacter dan andere toestellen die momenteel op de markt zijn. Met een simpele 1,2GHz quadcore-processor is de Galaxy J1 Mini (2016) zeker geen snelheidsmonster, maar als compact communicatiemiddel voor bellen, sms’en en WhatsApp doet hij prima dienst.

Mensen die op zoek zijn naar een goedkope smartphone die vooral lekker klein is zullen de Galaxy J1 Mini (2016) zeker kunnen waarderen. Op het scherm van 4 inch zul je geen geweldige multimedia-ervaring hebben, maar om snel wat berichten te versturen heb je meer dan genoeg ruimte. Bovendien heeft de Galaxy J1 Mini (2016) ondersteuning voor dualsim. Daardoor kun je op twee nummers tegelijk bereikbaar zijn. De Galaxy J1 Mini (2016) is het instapmodel van Samsungs Galaxy J-serie, die over de gehele linie flink wat smartphone biedt voor je geld.

De Samsung Galaxy J1 Mini (2016) in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy J1 Mini (2016) is een portemonneevriendelijke smartphone die je behoorlijk wat waar voor je geld biedt. Hieronder hebben we de specificaties van het toestel voor je op een rijtje gezet.

  • 4 inch-scherm met met resolutie van 800 bij 480 pixels
  • Voorzien van 1,2 GHz quadcore-processor met 768MB werkgeheugen
  • Loopt op Android 5.1 Lollipop
  • 8GB interne opslagruimte, uitbreidbaar met geheugenkaart

Meer over de Samsung Galaxy J1 Mini (2016)

Ondanks dat de Galaxy J1 Mini (2016) op een ietwat verouderde versie van Android draait heb je nog altijd toegang tot de Google Play Store. Hier vind je duizenden apps en games, zodat je altijd wat te spelen hebt. Ook populaire apps als WhatsApp, Facebook en Snapchat zijn prima te gebruiken op de Galaxy J1 Mini (2016).

De Galaxy J1 Mini (2016) is uitgerust met 8GB aan interne opslagruimte, wat je meer dan genoeg ruimte geeft voor al je apps. Door een geheugenkaart in het toestel te steken heb je daarnaast ook nog alle ruimte voor je multimedia. Zo kun je altijd naar hartelust foto’s en video’s schieten, waar je ook bent.

Samsung heeft de Galaxy J1 Mini (2016) voorzien van TouchWiz, de Android-schil van het bedrijf. Dit betekent dat veel systeem-apps vervangen zijn door apps van Samsung zelf. Zo heeft de camera extra instelmogelijkheden. Ook kun je gemakkelijk je foto’s beheren met de ingebouwde Galerij-app.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy J1 Mini (2016)

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu