Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5 inch
Camera
8 megapixel
Prijs

Samsung Galaxy J3 (2016) – alles wat je moet weten

Als je een telefoon zoekt die goed genoeg is voor WhatsApp en Facebook, maar niet heel veel méér hoeft dan dat, dan zit je bij de Samsung Galaxy J3 (2016) goed. Dit toestel is niet extreem snel of krachtig, maar dat is ook niet nodig. Je betaalt er namelijk weinig geld voor en krijgt een telefoon die zijn werk prima doet.

De Galaxy J3 heeft een scherm van 5 inch met hd-resolutie (van 1280 bij 720 pixels), een 8 megapixel-camera, en 8GB geheugen dat is uit te breiden met een geheugenkaart. Vooral onder de motorkap blijft het toestel wat achter, met zijn 1,5 GHz-processor en 1,5GB aan werkgeheugen, maar als je naar de prijs van dit apparaat kijkt valt dat eigenlijk nog reuze mee. Dat maakt de Galaxy J3 een perfecte instaptelefoon voor wie niet al te veel nodig heeft.

Samsung Galaxy J3 (2016)-prijs

De Samsung Galaxy J3 is niet de beste telefoon die je kunt kopen, maar daar is de prijs dan ook naar. Het toestel had een adviesprijs van 189 euro, maar die is inmiddels een paar tientjes gezakt omdat het toestel alweer een tijdje uit is.

Samsung Galaxy J3 (2016) met abonnement kopen

De Galaxy J3 los kopen is niet duur, maar je kunt de Samsung Galaxy J3 met abonnement kopen om nóg meer te besparen op die prijs. Dat doe je door het aanschafbedrag maandelijks af te lossen. Veel providers willen daar nog weleens korting op geven, dus kijk snel in onze prijsvergelijker om te kijken wat een Galaxy J3 abonnement kost!

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app