Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy J4 Plus

Samsung Galaxy J4 Plus kopen: alle opties op een rij

De Samsung Galaxy J4 Plus is verkrijgbaar met abonnement en als los toestel:

Alles over de Samsung Galaxy J4 Plus

De Samsung Galaxy J4 Plus is een budgettoestel met een groot scherm, redelijk vlotte hardware en prima accuduur. Het toestel is ook voorzien van een plastic behuizing, Android 8.1 (Oreo) en adviesprijs van 189 euro. Daarmee is het één van de goedkoopste smartphones die Samsung in lange tijd heeft uitgebracht, samen met de Galaxy J6 Plus. Op deze pagina lees je alles over de betaalbare telefoon.

Pluspunten Galaxy J4 Plus

  • Groot scherm met dunne randen
  • Vingerafdrukscanner aan de zijkant
  • Grote accu gaat lekker lang mee

Minpunten Galaxy J4 Plus

  • Hd-resolutie is aan de lage kant
  • Micro-usb-aansluiting en langzaam opladen
  • Software-ondersteuning is matig

Groot scherm en redelijke hardware

Samsung Galaxy J6 Plus officieel

Eén van de belangrijkste features van de Galaxy J4 Plus is het grote scherm. Dat meet 6 inch en daarmee heb je lekker veel ruimte voor je apps, films en games. De randen aan de zijkanten van het display zijn relatief dun, aan de boven- en onderkant is nog wel een flinke bezel aanwezig. Een klein nadeel is de relatief lage resolutie van 1480 bij 720 pixels, waardoor beelden simpelweg niet zo scherp ogen.

Voor een toestel van minder dan 200 euro beschikt de Galaxy J4 Plus over redelijke hardware. De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 425-chip met quadcore-processor en 2GB RAM. Daarmee is de telefoon zeker geen krachtpatser, maar krachtig genoeg om de meeste apps en simpele games vloeiend te draaien. Fijn is dat er 32GB aan uitbreidbare opslag aanwezig is, waardoor je in principe altijd genoeg ruimte hebt voor je apps en media.

Vingerafdrukscanner aan de zijkant

Opvallend aan de Samsung Galaxy J4 Plus is de plaatsing van de vingerafdrukscanner. Die zit niet aan de voor- of achterkant, maar verwerkt in de aan/uit-knop aan de zijkant. Hierdoor kun je de J4 Plus vlot ontgrendelen met je vingerafdruk. Daarnaast beschikt het toestel over een plastic behuizing en 3300 mAh-accu. Laatstgenoemde is ruim voldoende om de dag door te komen, maar laadt helaas wel via een verouderde micro-usb-aansluiting op.

Uit de doos draait de Samsung Galaxy J4 Plus op Android 8.1 (Oreo) met de Experience-skin. De Zuid-Koreaanse fabrikant geeft zijn budgettoestellen doorgaans elk kwartaal een beveiligingspatch, en één grote Android-update. In dit geval is dat een update naar Android 9.0 (Pie). Tot slot is de Galaxy J4 Plus uitgerust met een 13 megapixel-camera aan de achterkant en 5 megapixel-frontcamera voor selfies.

Laatste berichten

Betaalbare Samsung Galaxy J4 Plus nu te koop in Nederland

Betaalbare Samsung Galaxy J4 Plus nu te koop in Nederland

Deals Samsung's nieuwste budgettoestel, de Galaxy J4 Plus, is nu verkrijgbaar in Nederland bij de meeste webwinkels. Het toestel heeft een groot 6 inch-hd-scherm, relatief grote accu en adviesprijs van 189 euro. In dit artikel vind je de beste aanbiedingen op een rijtje.
Samsung Galaxy J6 Plus en J4 Plus preview: rentree op de budgetmarkt

Samsung Galaxy J6 Plus en J4 Plus preview: rentree op de budgetmarkt

Reviews Goedkope smartphones van Samsung zagen we de laatste tijd nog maar zelden. Toch heeft het bedrijf nog genoeg te bieden, met grote schermen, dubbele camera's en meer. Of dat goed uitpakt, lees je in deze Galaxy J6 Plus preview.
Samsung komt met Galaxy J4 Plus en J6 Plus: budget met randloos scherm

Samsung komt met Galaxy J4 Plus en J6 Plus: budget met randloos scherm

Nieuws Samsung komt met twee nieuwe toestellen in de Galaxy J-reeks. De Samsung Galaxy J4 Plus en Galaxy J6 Plus zijn goedkope Android-smartphones met een randloos scherm en Android 8.1 (Oreo). Beide smartphones verschenen al bij Belsimpel, maar zijn nu ook door Samsung zelf officieel geïntroduceerd. 
Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app