Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.2 inch
Camera
13 megapixel
Prijs

Samsung Galaxy J5 (2017) met abonnement: dit moet je weten

Soms zoek je gewoon een goede smartphone zonder fratsen. Geen peperdure toptoestellen, geen onnodig grote camera of de allerbeste beeldkwaliteit, maar gewoon degelijkheid. Dan zit je goed met de Galaxy J5. Het toestel is uitgerust met alles wat je van een fijne smartphone zou verwachten. Daarmee is hij bij uitstek geschikt als instapmodel. Geniet van beeld op het grote scherm, of maak prima kiekjes met de 13 megapixel-camera achterop.

Bovendien weet het toestel zich zelfs te onderscheiden op sommige gebieden. De Galaxy J5 heeft bijvoorbeeld een amoled-scherm, terwijl de meeste andere smartphones in deze prijsklasse een lcd-scherm biede. Amoled-beeld is echter helderder en kleurrijk. Dat betekent dat je het ook in de volle zon nog goed kunt zien, en dat je kunt genieten van kleuren die van het scherm spatten.

Samsung Galaxy J5 (2017) prijs

De Galaxy J-serie van Samsung bestaat uit verschillende goedkope smartphones. Het zijn vaak de voordeligste toestellen die de fabrikant uitbrengt. De J5 is daar geen uitzondering op, en haal je voor een relatief bodemprijsje in huis. De Galaxy J5 (2017) adviesprijs is 339 euro, maar bij de meeste winkels kun je deze smartphone inmiddels al voor minder vinden.

Kies voor een Galaxy J5 (2017) met abonnement

Natuurlijk kun je voor een losse Galaxy J5 kiezen. Met abonnement is het toestel echter ook aardig aantrekkelijk, én verkrijgbaar bij zowat alle grote Nederlandse providers. Dan kun je direct aan je slag met de J5 en genieten van een grote databundel met veel belminuten.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app