Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.5 inch
Camera
13 megapixel
Prijs

Samsung Galaxy J7 met abonnement: dit moet je weten

Met de Galaxy J-serie richt Samsung zich op iedereen die een goede én goedkope smartphone zoekt. Want niet iedereen heeft een toestel met allerlei fratsen nodig. Soms wil je gewoon een degelijk instapmodel, geschikt voor populaire apps als WhatsApp, Facebook en Google Maps. De allerbeste camera is immers geen vereiste voor iedereen.

De Galaxy J7 is het pronkstukje van die reeks. Uitgerust met het grootste scherm, de beste hardware en de knapste camera die we in deze serie tot nu toe gezien hebben. De prijs is echter als vanouds lekker laag. Zo geniet je wel van haarscherpe beelden op een amoled-scherm, terwijl de meeste andere smartphones in deze prijsklasse een lcd-scherm biede. Amoled-beeld is echter helderder en kleurrijk. Dat betekent dat je het ook in de volle zon nog goed kunt zien, en dat je kunt genieten van kleuren die van het scherm spatten.

Samsung Galaxy J7 (2016) prijs

De Galaxy J-serie van Samsung bestaat uit verschillende goedkope smartphones. Het zijn vaak de voordeligste toestellen die de fabrikant uitbrengt. De J7 is het duurste toestel in de reeks, maar is nog altijd een flink stuk goedkoper dan de topmodellen van Samsung en andere fabrikanten. Zo haal je de J7 al in huis tegen een adviesprijs van 259 euro. Sterker nog: bij veel webwinkels kun je het toestel zelfs al voor een nóg lagere prijs vinden.

Waarom een Galaxy J7 met abonnement nog slimmer is

Natuurlijk kun je voor een losse Galaxy J7 kiezen. Met abonnement is het toestel echter extra aantrekkelijk, én verkrijgbaar bij zowat alle grote Nederlandse providers. Dan kun je direct aan je slag met de J5 en genieten van een grote databundel met veel belminuten. Of kies voor een voordelig abonnement, en bespaar nog steeds op je gloednieuwe toestel.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app