Samsung Galaxy K Zoom: high-end smartphone met flinke camera

De Galaxy K Zoom is de opvolger van de Galaxy S4 Zoom, een high-end smartphone die zich onderscheidt door een grote optische lens die je kunt gebruiken om haarscherpe foto’s te schieten. De cameratelefoon beschikt over een 4,8 inch-scherm met een 720p-resolutie, een hexacore-processor met vier kernen die geklokt zijn op 1,3GHz en twee kernen die zijn geklokt op 1,7GHz.

Verder is er 2GB aan werkgeheugen, 8GB aan uitbreidbare opslagruimte en een 2430 mAh-accu aan boord. Het toestel heeft tevens 4G, nfc en bluetooth 4.0. De Android-smartphone valt echter op met zijn 20,7-megapixel-camera en een grote lens met 10x optische zoom. De camera is voorzien van optische beeldstabilisatie en een xenon-flitser, zodat je ook in situaties met weinig licht scherpe plaatjes schiet. Bij verschijning draait de Galaxy K Zoom op Android 4.4 KitKat.

De Samsung Galaxy K Zoom in vogelvlucht

De Samsung Galaxy K Zoom is één van de weinige smartphones die beschikt over een volwaardige camera met een xenon-flitser en optische zoom. Het toestel beschikt echter ook over high-end specs en een recente Android-versie, zodat je probleemloos de laatste apps en games kunt gebruiken.

  • Flinke 20,7 megapixel-camera met 10x optische zoom en een xenon-flitser
  • Vlotte hexacore-processor en 2GB aan werkgeheugen
  • 8GB aan uitbreidbare opslag voor je apps en foto’s
  • Draait standaard op Android 4.4 (KitKat) met Touchwiz

Meer over de Samsung Galaxy K Zoom

Samsung Galaxy K zoomNet als de  Galaxy S5  beschikt de Galaxy K Zoom over een behuizing met een soort putjesmotief en een uitgebreid aantal cameraopties, waaronder een panoramamodus, selfie alarm, virtual tour, object tracking en AF/AE separation. Verder is er een extra spaarstand beschikbaar die de accuduur van het toestel enorm verlengt, alsmede S Health en Kids Mode, die een veilige omgeving met games biedt voor kinderen.

Uit de doos draait de Galaxy K Zoom op Android 4.4 (KitKat) met Touchwiz en alle bekende Google-apps. Met 137,5 bij 70,8 bij 16,6 millimeter is het als verwacht een fors toestel en de grote lens draagt bij aan het relatief hoge gewicht van 200 gram.

→ Bekijk aanbiedingen voor de Samsung Galaxy K Zoom met abonnement.

Pluspunten Galaxy K Zoom

  • Uitstekende camera met xenon-flitser
  • Vlotte hardware
  • Recente Android-versie

Minpunten Galaxy K Zoom

  • Relatief dik en zwaar
  • Geen full-hd-scherm

Samsung Galaxy K Zoom video

Samsung Galaxy K Zoom
Samsung Galaxy K Zoom
Welke Samsung Galaxy K Zoom wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy K Zoom aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Adventskalender