De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Samsung Galaxy M11

Dit moet je weten over de Samsung Galaxy M11

De Samsung Galaxy M11 is de meest betaalbare telg uit de M-lijn van fabrikant Samsung. Deze instapsmartphone van Samsung moet het hebben van zijn goede accuduur. Daarvoor is er een batterij aan boord van 5000mAh. De rest van de specificaties en alles over het toestel lees je hier.

De Samsung Galaxy M11 in vogelvlucht

  • 6,4 inch-scherm met hd-resolutie
  • Grote 5000 mAh-accu, opladen met 15 Watt
  • 32GB opslaggeheugen, uit te breiden met geheugenkaart
  • Instapprocessor met 3GB werkgeheugen
  • Vingerafdrukscanner op de achterkant
  • 8 megapixel-selfiecamera
  • Drie camera’s op de achterzijde

Betaalbaar toestel met grote accu

Net als veel toestellen in de M-lijn van Samsung, heeft ook de M11 een grote batterij aan boord. Het budgettoestel beschikt namelijk over een 5000mAh-exemplaar. Daarmee moet je met de relatief zuinige hardware makkelijk anderhalf tot twee dagen met een acculading doen. Opladen kan daarbij met maximaal 15 Watt, wat redelijk snel is in deze prijsklasse.

De hardware is niet de snelste, maar is daardoor wel een stukje energiezuiniger. De processor is goed genoeg voor simpele taken, apps en games. Er is 3GB RAM aan boord, waardoor ook wisselen tussen verschillende apps prima mogelijk is. Al met al biedt de Samsung M11 een prima combinatie tussen accuduur en gebruiksgemak.

Groot scherm en vier camera’s aan boord degelijke camera’s

Het scherm van het toestel is 6,4 inch groot en beschikt over een lcd-paneel. Dat heeft een hd-resolutie, waardoor het wat minder scherp is. Tekst op bijvoorbeeld websites kan er daardoor wat korrelig uitzien. Voor een filmpje of bekijken van foto’s voldoet het scherm iets beter. De M11 heeft een enkele frontcamera en die is verwerkt in een gaatje in het display.

Draai je het toestel om, dan vind je nog eens drie camera’s. De hoofdcamera heeft een sensor van 13 megapixel. Groothoekfoto’s maak je met de speciale 5 megapixel-camera. Handig voor landschappen, architectuur of grote groepen vrienden. Tot slot is er nog een dieptesensor aan boord. De achtergrond van een foto wordt daarbij vervaagd, terwijl het onderwerp juist scherp op de foto staat.

Android 10 en eigen schil

De M11 van Samsung draait op Android 10 en daar overheen ligt de eigen OneUI-schil. Die is flink aangepast qua uiterlijk en ook zijn er verschillende eigen apps op het toestel gezet. Over het updatebeleid van dit budgettoestel heeft Samsung zich nog niet uitgelaten. Meestal zien we één update in deze prijsklasse, waardoor we dus ook Android 11 verwachten voor dit toestel.

Samsung Galaxy M11 kopen

De Samsung Galaxy M11 werd in september 2020 aangekondigd en is sinds oktober verkrijgbaar. Er zijn twee varianten: blauw en zwart. Een losse Samsung Galaxy M11 is bij enkele bekende verkooppunten verkrijgbaar. Voor een Samsung Galaxy M11 met abonnement kun je bij alle grote providers aankloppen.

Deze smartphone koop je als je… op zoek bent naar een instapsmartphone met lange accuduur.

Alternatieven

Mogelijk interessante alternatieven zijn de concullega’s uit dezelfde M-serie. De Galaxy M21 is bijvoorbeeld net iets krachtiger, maar kost ook meer. Ook de Samsung Galaxy M31 en Galaxy M51 zijn noemenswaardige alternatieven.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy M11

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu