Samsung Galaxy M54

1/2

Pluspunten

  • Accu van 6000 mAh
  • Groot en kleurrijk scherm

Minpunten

  • Verkrijgbaarheid in Europa
  • Camera's niet allemaal even bruikbaar

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy M54 is eigenlijk een grotere versie van de Galaxy A54. Het ontwerp oogt hetzelfde en de specificaties zijn bijna hetzelfde, maar hij heeft een groter scherm en accu met meer capaciteit. Meer weten over de smartphone? Lees dan verder.

Samsung Galaxy M54 in het kort

  • Amoled-scherm
  • 120Hz ververssnelheid
  • 5G-connectiviteit
  • 6000 mAh batterij
  • Maximaal 256GB opslagruimte
  • 8GB werkgeheugen

Galaxy M54: groot scherm, grote batterij

De Samsung Galaxy M54 is geschikt voor grootgebruikers. De smartphone heeft namelijk een scherm van 6,7 inch en een flinke batterij. Die eerste vind je voorop de smartphone. Het scherm is amoled, wat betekent dat kleuren er natuurlijk en contrastrijk uitzien en zwart is echt zwart. Daarnaast is de maximale ververssnelheid 120Hz, waardoor animaties en door menu’s scrollen soepel aanvoelen.

samsung galaxy m54 2

Dit scherm en andere componenten in de smartphone worden van stroom voorzien door de flinke 6000 mAh-batterij. Dat is relatief groot en zorgt ervoor dat je gemakkelijk meer dan een dag met je accu doet. Laden is iets minder flink, want dat gaat met maximaal 25 Watt. Na een nachtje laden, is ‘ie wel weer helemaal vol.

De smartphone draait op een Exynos 1380-chip. Deze zorgt voor 5G-connectiviteit, zodat je geniet van snel mobiel internet. Daarnaast is de chip geschikt voor dagelijkse taken als social media, browsen en mailen, maar ook voor mobiele games. Om soepel tussen apps te schakelen, is er 8GB aan werkgeheugen aan boord. Foto’s, video’s en applicaties sla je intern op tot maximaal 256GB.

Camera’s van de Samsung Galaxy M54

Achterop de smartphone vind je een diverse set camera’s. Het gaat om een hoofdcamera van 108 megapixel, waarmee je in de meeste situaties een degelijke foto schiet. Wil je meer in een beeld, gebruik dan de 8 megapixel-groothoeklens. De 2 megapixel-macrocamera laat je dichtbij voorwerpen komen, maar is doorgaans niet heel scherp. Voorop de smartphone is een selfiecamera te vinden van 32 megapixel.

De camera’s zijn individueel verwerkt in de plastic behuizing van de Galaxy M54. Daardoor oogt het ontwerp hetzelfde als de Galaxy S23, S23 Plus en Galaxy A54. De smartphone is er in twee kleuren, namelijk zilver en zwart.

Samsung galaxy m54 1

Software, prijs en beschikbaarheid

De M54 draait op Android 13 met Samsung’s eigen OneUI 5.1-schil. Dat zorgt voor het uiterlijk dat je van Samsung gewend bent en geeft je extra functionaliteiten. Samsung biedt doorgaans vier grote Android-updates en vijf jaar aan beveiligingsupdates.

Wanneer en of de smartphone naar Nederland komt is niet bekend. Het toestel is stilletjes gepubliceerd op een Samsung-webshop in het Midden-Oosten. De prijs is ook nog onbekend. Voor 449 euro haalde je de Galaxy M53 via grijze import in huis.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy M54

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu