Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy Mega 2

Samsung Galaxy Mega 2
Scherm 6 inch
Camera 8 megapixel

Samsung Galaxy Mega 2: smartphone met enorm scherm

De Galaxy Mega-lijn van Samsung is groot. Letterlijk groot. Want de Galaxy Mega-toestellen zijn de grootste smartphones die het Zuid-Koreaanse bedrijf op de markt heeft. Daarmee zijn de Galaxy Mega-smartphones voor degenen die een lekker groot scherm willen hebben; uitermate geschikt voor video’s en foto’s mee te bekijken, maar ook boeken te lezen of te tekenen.

Het design van de Galaxy Mega 2 is in lijn met de gehele Samsung-lijn, waarbij het bedrijf opnieuw gebruikmaakt van een plastic design en een home-, menu- en terugknop. De achterkant is verwijderbaar, waardoor je een extra accu kunt meenemen of de batterij kunt vervangen als deze kapot is.

De Galaxy Mega 2 beschikt over een 6 inch-scherm met een 720p-resolutie, 1,5GHz quadcore-processor, 1,5GB RAM werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte. Laatstgenoemde kan met een micro-sd-kaartje worden uitgebreid, waardoor je nog meer ruimte voor je foto’s, video’s en muziek hebt. Foto`s worden geschoten met een 8 en 2,1 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorkant.

De grote smartphone van Samsung heeft tevens een speciale modus waarmee de smartphone met één hand kan worden bediend. Deze modus is door Samsung ontwikkeld, speciaal voor phablets. Hierdoor wordt het beeld op het scherm verkleind, waardoor je apps ook met één hand kunt bedienen. Wel zo handig!

Pluspunten Galaxy Mega 2

  • Enorm groot scherm
  • Ondersteuning voor 4G
  • Vlotte quadcore-processor

Minpunten Galaxy Mega 2

  • Lage schermresolutie
  • Door formaat niet handzaam
Samsung Galaxy Mega 2
Welke Samsung Galaxy Mega 2 wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy Mega 2 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste berichten

Samsung kondigt Galaxy Mega 2 met 6 inch-scherm aan

Samsung kondigt Galaxy Mega 2 met 6 inch-scherm aan

Nieuws Samsung heeft dinsdag de Galaxy Mega 2 aangekondigd, die onderdeel uitmaakt van de Mega-lijn van Samsung waarook de Galaxy Mega 6.3 onder valt. De Galaxy Mega zijn veelal toestellen in…
Foto: gigantische 7 inch-smartphone van Samsung laat zich zien

Foto: gigantische 7 inch-smartphone van Samsung laat zich zien

Nieuws Samsung werkt aan een opvolger van de Galaxy Mega, de gigantische 6,3 inch-smartphone die het bedrijf iets meer dan een jaar geleden uitbracht. Het nieuwe toestel, genaamd Galaxy Mega 2…