De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy Mega 2

Samsung Galaxy Mega 2: smartphone met enorm scherm

De Galaxy Mega-lijn van Samsung is groot. Letterlijk groot. Want de Galaxy Mega-toestellen zijn de grootste smartphones die het Zuid-Koreaanse bedrijf op de markt heeft. Daarmee zijn de Galaxy Mega-smartphones voor degenen die een lekker groot scherm willen hebben; uitermate geschikt voor video’s en foto’s mee te bekijken, maar ook boeken te lezen of te tekenen.

Het design van de Galaxy Mega 2 is in lijn met de gehele Samsung-lijn, waarbij het bedrijf opnieuw gebruikmaakt van een plastic design en een home-, menu- en terugknop. De achterkant is verwijderbaar, waardoor je een extra accu kunt meenemen of de batterij kunt vervangen als deze kapot is.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy Mega 2 beschikt over een 6 inch-scherm met een 720p-resolutie, 1,5GHz quadcore-processor, 1,5GB RAM werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte. Laatstgenoemde kan met een micro-sd-kaartje worden uitgebreid, waardoor je nog meer ruimte voor je foto’s, video’s en muziek hebt. Foto`s worden geschoten met een 8 en 2,1 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorkant.

De grote smartphone van Samsung heeft tevens een speciale modus waarmee de smartphone met één hand kan worden bediend. Deze modus is door Samsung ontwikkeld, speciaal voor phablets. Hierdoor wordt het beeld op het scherm verkleind, waardoor je apps ook met één hand kunt bedienen. Wel zo handig!

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Mega 2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu