Samsung Galaxy Mini 2: spotgoedkope Android-telefoon

De Galaxy Mini 2 is een compacte en goedkope Samsung-smartphone die tegenwoordig voor een prikkie verkrijgbaar is.

De kleine smartphone meet 109.4 x 58.6 x 11.6 millimeter en weegt slechts 105 gram. De specificaties zijn bescheiden: zo is er slechts een 3,27 inch-scherm aanwezig met een resolutie van 480 bij 320 pixels. Het toestel wordt aangedreven door een 800MHz-processor en 512MB aan werkgeheugen. De opslag is 4GB groot en desgewenst uit te breiden met een geheugenkaartje. Daarnaast is er een 1300 mAh-accu aan boord die garantstaat voor een beltijd van circa 7 uur. Eventueel kun je de accu verwisselen als deze leeg is.

Hoewel de Galaxy Mini 2 niet over een frontcamera beschikt, is er aan de achterzijde wel een 3,15 megapixel-camera te vinden. De kwaliteit is niet super, maar voor een incidenteel kiekje voldoet de camera. Verder kun je er 480p video’s mee schieten met een framerate van 25 beeldjes per seconde. De Galaxy Mini 2 is bijgewerkt tot Android 2.3.6 (Gingerbread) en werkt met vrijwel alle populaire apps, al is hij minder geschikt voor games en zware 3D-applicaties.

Pluspunten Galaxy Mini 2

  • Lekker compact formaat
  • Voor de beginnende smartphonegebruiker
  • Gunstig prijskaartje

Minpunten Galaxy Mini 2

  • Matige specificaties
  • Korrelig scherm door lage resolutie
Samsung Galaxy Mini 2
Samsung Galaxy Mini 2
Welke Samsung Galaxy Mini 2 wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy Mini 2 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Cyber Monday