Samsung Galaxy Note 10 Lite los toestel prijs vergelijken

Samsung Galaxy Note 10 Lite
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
2 resultaten vanaf € 347,99
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €10 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder Red abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
T-Mobile
Nu €10 korting per maand op je bundel
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • Altijd online zonder extra kosten
Bekijk aanbieding
Refurbished
Samsung Galaxy Note 10 Lite 
128 GB
€ 347,99
Lichte gebruikerssporen, 3 jaar garantie
reBuy
8
reBuy
3d
Refurbished
Samsung Galaxy Note 10 Lite 
128 GB
€ 375,99
Zo goed als nieuw, 3 jaar garantie
reBuy
8
reBuy
3d

De Samsung Note 10 Lite los toestel is sinds de lancering in januari 2020 al flink in prijs gezakt. Dat maakt het een stukje aantrekkelijker om dit toestel te kopen. Toch wil je altijd eerst weten waar je dan de beste prijs kunt vinden. Met onze prijsvergelijker is dat een fluitje van een cent. Op deze pagina vertellen we je waar je op moet letten en hoe je de prijsvergelijker optimaal benut. Lees snel verder.

De Samsung Note 10 Lite los toestel: hier moet je op letten

Doordat de Note 10 Lite al sinds januari 2020 op de markt is, is er inmiddels al een nieuwere versies verkrijgbaar, de Note 20. Daar is echter geen Lite-versie van uitgekomen. 

Dan is er nog de hardware. De Samsung Galaxy Note 10 Lite los toestel kreeg een chip die ook al in de S9 zat en is daarmee dus eigenlijk al vanaf het begin iets verouderd. Nu er nog meer tijd verstreken is, zal het alleen maar merkbaarder zijn geworden dat de hardware niet de snelste meer is. De prestaties zijn nu vergelijkbaar met een recentere, goede, mid-range telefoon. Denk bijvoorbeeld aan de Samsung A52.

Software wordt niet lang meer ondersteund

Samsungs updatebeleid is zeker goed te noemen. Met maar liefst vier jaar aan software updates, geeft Samsung langer dan andere merken ondersteuning aan zijn toestellen. 

Echter, omdat de Galaxy Note 10 Lite los toestel alweer een tijdje meegaat, is een groot gedeelte van die vier jaar alweer verstreken. Als je deze smartphone nu koopt, is er een kans dat de ondersteuning verloopt terwijl je hem nog in gebruik hebt. 

Uiteraard blijft je smartphone na die vier jaar nog gewoon bruikbaar, hij zal dan alleen niet meer up to date gehouden worden. 

Niet overal meer verkrijgbaar

De Samsung Galaxy Note 10 Lite los toestel is niet overal meer te verkrijgen. Zo staan in onze prijsvergelijker nog maar drie aanbieders die het toestel nieuw aanbieden. Als je een refurbished toestel overweegt, heb je meer keuze. Dat kan overigens nog flink schelen in de prijs, terwijl je meestal niet (veel) inlevert qua kwaliteit. Wat ons betreft dus zeker het overwegen waard.

Zo gebruik je de prijsvergelijker het beste

In de prijsvergelijker staat de beste prijs altijd bovenaan. Dat zijn meestal de refurbished toestellen. Mocht je dus een nieuw exemplaar willen, kun je beter de filteropties gebruiken. De vergelijker laat dan alleen nog maar de nieuwe exemplaren zien. Als je de beste deal gevonden hebt, klik je eenvoudig op de groene knop die vlak naast de prijs staat. Je komt dan op de website van de aanbieder terecht. Daar kun je de Samsung Galaxy Note 10 Lite kopen voor de afgesproken prijs.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's