De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Samsung Galaxy Note 10 Plus los toestel prijs vergelijken - bekijk alle aanbiedingen

Samsung Galaxy Note 10 Plus
8.5
Reviewscore
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
1 resultaten vanaf € 1.069,95
Gesponsord
Samsung Galaxy S22
KPN
Tijdelijk met €249 voordeel!
  • Gratis 5G
  • Beste mobiele netwerk wereldwijd
  • Extra voordeel met KPN Hussel korting
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
T-Mobile
Nu tot €11,50 korting per maand
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • Altijd online zonder extra kosten
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy Note 10 Plus
Samsung Galaxy Note 10 Plus
256 GB
€ 1.069,95
2 jaar garantie
bol.com plaza
6
bol.com plaza
?

Waar kun je het beste de Samsung Galaxy Note 10 Plus los toestel kopen? Met onze prijsvergelijker op deze pagina vind je heel eenvoudig het beste aanbod. Hoewel dit toestel al is uitgebracht in 2019, heeft het zelfs voor de standaarden van vandaag nog enorm goede specs. Denk aan 12GB RAM geheugen, een prachtig scherm met hoge resolutie en een grote batterij.

Hier moet je op letten als je een Samsung Galaxy Note 10 Plus los toestel kopen wil

Omdat het toestel al in augustus 2019 verschenen is, komt hij met betrekking tot updates nu richting het einde. Samsung heeft een fantastisch updatebeleid waarin ze elk toestel vier jaar lang van software updates voorzien. Bij de Note 10 Plus is daar dus al meer dan de helft van verstreken. Zodra de vier jaar verstreken zijn, zal het toestel snel verouderen en is hij mogelijk minder veilig in gebruik. 

Moet je dit toestel nu dan nog wel kopen? Dat ligt een beetje aan jezelf. Tot augustus 2023 heb je dan nog steeds een hele goede telefoon, die dankzij de prijsdalingen aantrekkelijker dan ooit is. Nadat de updates stoppen, wordt je telefoon ook niet ineens onbruikbaar. Je software wordt alleen niet meer up to date gehouden.

Bovendien moet je dan wat meer oppassen met wat je allemaal downloadt, omdat ook de veiligheidsupdates dan stoppen. Als jij een beetje voorzichtig met je smartphone omgaat, hoeft dat helemaal geen probleem te zijn. Je kunt dan blijven genieten van dit toptoestel, dat dankzij de uitstekende hardware dan nog steeds goed meekomt.

Loop je liever helemaal geen risico? Kies dan een nieuwer toestel.

Ben ik met dit toestel klaar voor de toekomst?

Dat is in dit geval een beetje moeilijk te zeggen. Met 12GB aan RAM geheugen, blijft je toestel ook in de toekomst snel genoeg om de zwaarste apps te draaien. Zelfs het nieuwere vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S21, heeft maar 8GB. Daarmee kun je dus echt wel even vooruit. 

Het belangrijkste nadeel over de software, hebben we in het kopje hierboven al genoemd. Er zijn echter nog een paar minpunten aan het kiezen van een ouder toestel. Zo heeft het scherm maar een verversingssnelheid van 60 Hz, wat toch voor minder vloeiende beelden zorgt tijdens het scrollen en navigeren tussen apps, nieuws, menu’s, etc.

Bovendien maak je met de Samsung Galaxy Note 10 Plus los toestel ook geen verbinding met 5G, dat in 2022 toch voor hogere internetsnelheden zal zorgen. Uiteindelijk is dat allemaal geen ramp, maar is voor de ene gebruiker vervelender dan voor de andere. Kijk dus voor jezelf of je met deze minpunten kunt leven of niet.

Hoe gebruik ik de prijsvergelijker op deze pagina?

Als je naar boven scrollt, zie je dat de beste prijs voor een Samsung Galaxy Note 10 Plus los toestel al bovenaan staat. De prijsvergelijkersoftware wordt bovendien automatisch up to date gehouden, zodat je niet naar prijzen van vorig jaar aan het kijken bent. Met de filteropties zorg je ervoor dat je alleen deals vindt voor de versie die jij wil hebben. Denk aan de juiste kleur en de gewenste hoeveelheid opslagcapaciteit. Zodra je de beste deal gevonden hebt, klik je eenvoudig door naar de webshop van de aanbieder. Daar kun je je bestelling plaatsen voor de prijs die je net gevonden hebt.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu