Samsung Galaxy Note 10 los toestel prijs vergelijken

Samsung Galaxy Note 10
0
Reviewscore
Samsung Galaxy Note 10
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
2 resultaten vanaf € 524,00
Gesponsord
Sim Only (14GB data)
Simpel
Beste deal: 14GB voor €10 per maand
  • Onbeperkt bellen en 500 sms'jes
  • Supersnel 4G
  • Tijdelijk gratis aansluiten t.w.v. €20
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10
256 GB
€ 524,00
2 jaar garantie
Belsimpel
9.1
Belsimpel
1d
Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10
256 GB
€ 599,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.8
bol.com plaza
1d

Samsung Galaxy Note 10 los kopen: dit moet je weten

Met de Samsung Galaxy Note 10 haal je één van de meest productieve toestellen van 2019 in huis. Deze smartphone beschikt over een scherm met nauwelijks randen aan de zijkant met enkel een cameragat bovenaan midden in het scherm. Aan de achterkant vind je maar liefst 3 camera’s om foto’s en video’s in verschillende vormen mee vast te leggen. Zoals gewoon vind je bij de Note serie daarnaast ook een handige stylus die je eenvoudig in de smartphone opbergt. De Galaxy Note 10 beschikt over krachtige hardware, maar als je nóg meer zoekt kun je ook kiezen voor grotere Galaxy Note 10 Plus.

Prijzen van de Samsung Galaxy Note 10

Bij de release heeft de Samsung Galaxy Note 10 een adviesprijs meegekregen van 949 euro. Hiermee is het toestel iets duurder dan de Galaxy S10 toen deze uit kwam. We weten echter dat Samsung smartphones relatief snel in prijs zakken, waardoor de Note 10 richting eind dit jaar waarschijnlijk al een stuk goedkoper verkrijgbaar is. Hiermee loop je echter wel eventuele pre-order kortingen mis. die bij zijn release voor 849 euro verkocht werd. Hou er wel rekening mee dat Samsung-smartphones doorgaans redelijk snel in prijs zakken. Met de prijsvergelijker op onze website vind je alvast de beste deals voor een losse Galaxy Note 10.

Kiezen: koop je de Galaxy Note 10 met abonnement of los met sim-only?

Geen zien in hoge maandelijkse abonnementskosten? Of sluit je binnenkort een hypotheek af en zit je niet te wachten op een BKR-registratie? Dan kun je het beste je smartphone los kopen en met een sim-only aobnnement. In onze prijsvergelijker vind je de beste sim only aanbiedingen van dit moment. Wil je weten wat je precies kwijt zou zijn als je een Note 10 met abonnement neemt? Kijk dan eens in de Samsung Galaxy Note 10 abonnement prijsvergelijker. Met de filteropties is het mogelijk om specifiek te zoeken naar de abonnementsvorm die bij jou past.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu