Samsung Galaxy Note 2

9

Samsung Galaxy Note 2: sterke opvolger van de Galaxy Note

De Samsung Galaxy Note 2, de succesvolle opvolger van de eveneens populaire originele Galaxy Note, beschikt over een 5,5 inch-super-amoled-scherm, 1,6Ghz quadcore-Exynos-processor, 2GB aan werkgeheugen en tot 64GB aan opslagruimte. Het is een gigantisch toestel, dat door zijn formaat zowel voor- als nadelen met zich meebrengt.

Het toestel staat bekend om Samsungs stylus, ook wel de S-Pen genoemd. Met de S-Pen kun je notities en tekeningen maken of met je eigen handschrift sms`jes schrijven. Een andere handige functie van de S-Pen is dat deze secundaire functies bij apps activeert, zoals het in een tweede venster weergeven van de inhoud van een nieuwe e-mail. Ook maakt het pennetje het tikken van mails en het surfen over het web erg gemakkelijk.

De Samsung Galaxy Note 2 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

We hebben de Samsung Galaxy Note 2 in onze review uitgebreid onder handen genomen. Als je geen zin hebt om dat uitgebreide artikel te lezen, dan kun je hieronder de belangrijkste features van het toestel op een rijtje vinden.

  • Bijgewerkt tot Android 4.4.2 (KitKat) met TouchWiz
  • Groot 5,5 inch-super-amoled-scherm met een hd-resolutie
  • Geavanceerde S-Pen-stylus en bijbehorende apps
  • Snelle quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en 4G-ondersteuning

Meer over de Galaxy Note 2

samsung galaxy note 2

De Samsung Galaxy Note was met 10 miljoen wereldwijde verkopen een groot succes. Weinigen hadden gedacht dat een smartphone die eigenlijk te groot is om comfortabel mee te bellen en smsen, zo’n groot succes zou worden. Samsung geloofde er wel in en creëerde met de ‘phablet’ een compleet nieuwe en eigen markt. De Galaxy Note 2 houdt vast aan de succesfactoren van de Galaxy S3 en originele Galaxy Note en probeert het beste van twee werelden te combineren.

Conclusie Galaxy Note 2 review

Het mag duidelijk zijn: de Galaxy Note II is naast high-end ook een smartphone voor een hele specifieke doelgroep. De Galaxy Note II is voor degenen die het fijn vinden om hun smartphone is een hoesje met cover te stoppen, het gebruik van een stylus op prijs stellen en het grote scherm een verrijking voor de Android-ervaring vinden. En daar valt wat voor te zeggen. De Galaxy Note II is namelijk echt een uitstekende smartphone met een heel eigen karakter; iets dat je steeds minder op de smartphonemarkt tegenkomt. Dat het nog steeds een vereiste is om de Galaxy Note II met beide handen te bedienen, zal voor de doelgroep dan ook geen groot probleem zijn.

→ Meer lezen? Check onze uitgebreide Galaxy Note 2 review

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Note 2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu