De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Samsung Galaxy Note 3 Neo: fraaie upgrade van de Note 2

De Galaxy Note 3 Neo is een phablet gemaakt door Samsung die beschikt over een hexacore-processor. Deze heeft zes kernen die met elkaar samenwerken en die gedeeltelijk uitgeschakeld kunnen worden om energie te besparen. De Galaxy Note 3 Neo lijkt met zijn specificaties vooral een opgefriste versie van de Samsung Galaxy Note 2 en is inmiddels relatief goedkoop verkrijgbaar.

Het 5,5 inch-scherm heeft dezelfde schermresolutie van 1280 bij 720 pixels en de Neo beschikt eveneens over 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Verder zijn dezelfde camera’s (8 en 1,9 megapixel) en accu (3100 mAh) aan boord. Op het gebied van design is de Galaxy Note 3 Neo echter wel een verbetering ten opzichte van de Galaxy Note 2. Zo is het toestel met 8,6 millimeter een stukje dunner en is de achterklep voorzien van kunstleer.

→ Op zoek naar een nieuwe Note? Check dan de Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 3 Neo in vogelvlucht

De Samsung Galaxy Note 3 Neo weet zich voornamelijk te onderscheiden door het grote 5,5 inch-scherm. Daarnaast beschikt het toestel over prima specificaties. We hebben de belangrijkste features van de smartphone hieronder op een rijtje gezet.

  • 5,5 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • Draait op Android 4.4 (KitKat) met de Touchwiz-skin van Samsung
  • Voorzien van een efficiënte hexacore-processor met zes kernen
  • Ondersteuning voor 4G, meegeleverde stylus

Meer over de Samsung Galaxy Note 3 Neo

Samsung Galaxy Note 3 Neo

De Samsung Galaxy Note 3 Neo werd in maart 2014 uitgebracht en is de opvolger van de Galaxy Note 2. De smartphone is voorzien van prima specificaties en 4G-ondersteuning, waardoor hij voldoende toekomstbestendig is. De aanwezige hexacore-processor zorgt ervoor dat de Note 3 Neo met gemak meerdere applicaties kan draaien. Ook is de smartphone door het grote scherm geschikt voor het spelen van games.

De Galaxy Note 3 Neo werd oorspronkelijk uitgebracht met Android 4.2 (Jelly Bean), maar heeft naderhand een update gekregen naar Android 4.4 (KitKat). Hierdoor beschikt het toestel over de meeste recente Android-functies, en dat is wel zo fijn. Over het besturingssysteem heeft Samsung een eigen laagje software gelegd: TouchWiz. Deze kleurrijke schil is niet bij iedereen geliefd, maar ook niet bijzonder storend.

De Note 3 Neo is een groot toestel en daarom voorzien van een flinke 3100 mAh-batterij. Hiermee moet je in principe gemakkelijk het einde van de dag kunnen halen. Ook de schermresolutie van 1280 bij 720 pixels is gunstig voor de batterij. Hogere resolutie displays vragen namelijk doorgaans (veel) meer van de accu van een smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Note 3 Neo

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu