Samsung Galaxy Note Pro 12.2

7,5
Reviewscore

Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Samsung Galaxy Note Pro 12.2: high-end tablet van Samsung

Met de Galaxy Note Pro 12.2 presenteerde Samsung begin 2014 zijn grootste tablet tot op dat moment. Dit bakbeest beschikt over een 12,2 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1600 pixels. Dat komt neer op een pixeldichtheid van 247 ppi. Verder is de Galaxy Note Pro 12.2 voorzien van een 1,9GHz quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen en tenminste 32GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen.

Het Android-toestel bevat twee camera’s (8 en 2 megapixels) en meet 295,6 bij 204 bij 8 millimeter. Het gewicht is met 753 gram aan de hoge kant, maar dan hadden we niet anders verwacht bij een tablet van deze omvang. Net als andere toestellen in de Note-serie beschikt ook de Galaxy Note Pro 12.2 over een stylus om te tekenen, notities te maken en Android te besturen. Ook is de achterkant voorzien van kunstleer, waardoor de tablet er chique uitziet en fijn in de hand ligt.

De Samsung Galaxy Note Pro 12.2 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Note Pro 12.2 kenmerkt zich door de high-end specificaties, die voor uitstekende prestaties zorgen. Het design en de accuduur zijn wat minder, maar die zorgen niet voor een veel mindere gebruikservaring. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de tablet op een rijtje gezet.

  • 12.2 inch-scherm met 2560 bij 1600 pixels
  • Uitstekende prestaties door vlotte processor en 3GB werkgeheugen
  • 8 en 2 megapixel-camera maken redelijke foto’s
  • Voorzien van Android 4.4 en een 9500 mAh-accu

Meer over de Samsung Galaxy Note Pro 12.2

We hebben de Galaxy Note Pro 12.2 getest en hierbij een uitgebreide review geschreven. De conclusie van de Galaxy Note Pro 12.2 review is hieronder te vinden.

Onze ervaring met de Galaxy Note Pro is overwegend positief, al laat de tablet het op een aantal punten liggen. Het design is weinig origineel, maar wel stevig en goed afgewerkt. De achterkant van kunstleer ziet er fraai uit en zorgt er tevens voor dat de tablet fijn in de hand ligt. Over de software zijn we – ondanks de paar overbodige apps – ook te spreken, maar de prestaties vallen ietwat tegen. Gebruik je veel apps tegelijkertijd en ga je multitasken, dan begint de Note Pro al gauw te haperen. Ook de accuduur is niet meer dan gemiddeld; voor deze prijs hadden meer verwacht. Als multimedia-apparaat is de tablet wel uitermate geschikt, maar datzelfde geldt voor de Galaxy Note 10.1. Dat toestel is op vrijwel alle fronten vergelijkbaar, ruim 100 euro goedkoper en zodoende een beter alternatief.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Note Pro 12.2 prijzen. Bekijk alle Samsung producten.

Alle Samsung producten

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's