De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note: indrukwekkende eerste phablet

De Samsung Galaxy Note heeft een 5,3 inch Super AMOLED scherm waardoor je moet twijfelen of het een telefoon of een tablet betreft. Het toestel heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels waardoor je zeer goed kan surfen op het internet. De Galaxy Note wordt geleverd met een speciale S Pen stylus waarmee je aantekeningen kunt maken waardoor het toestel vooral geschikt is voor creatievelingen. Het geheel draait op Android 2.3 Gingerbread dat door Samsung is aangepast met TouchWiz.

Ook zijn er veel S Pen geschikte apps toegevoegd.Aan boord van de Samsung Galaxy Note is een 1,4 GHz dualcore Exynos processor en 1GB werkgeheugen waardoor de software zeer soepel draait. 1080p HD-video opnemen kan met de 8 megapixel camera, aan de voorkant is een 2 megapixel camera aangebracht om mee te videobellen. Verbinding maken met internet kan via Wi-Fi b/g/n of het snelle HSDPA met een maximale snelheid van 21 MBps. Met de 2.500 mAh batterij zou je meerdere dagen vol moeten kunnen maken. Het interne geheugen van 16/32 GB is desgewenst uit te breiden met een MicroSD-kaart.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Note in vogelvlucht

samsung galaxy note

De Samsung Galaxy Note was de eerste grote smartphone van Samsung en de eerste smartphone die in de klasse van ‘phablets’ (combinatie van smartphone en tablet) valt. Het toestel werd opgevolgd door de Galaxy Note 2, die in september 2012 verscheen. Beide toestellen zijn inmiddels niet heel breed meer verkrijgbaar. De belangrijkste features van de originele Note vind je hieronder.

  • Groot 5,3 inch-scherm met 1280 bij 800 pixels
  • Vlotte 1,4GHz dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • Twee capabele camera’s met 8 en 2 megapixels
  • Afmetingen 146.9 x 83 x 9.7 mm, 178 gram

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Note

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu