Samsung Galaxy Pocket 2

Samsung Galaxy Pocket 2

1/1

Samsung Galaxy Pocket 2: instapmodel met bescheiden specs

De Samsung Galaxy Pocket 2 is een instapmodel dat vooral gericht is op de beginnende smartphonegebruiker. De specificaties zijn dan ook vrij bescheiden, zeker  wanneer je ze vergelijkt met de vele andere budgettoestellen op de markt. De Galaxy Pocket 2 wordt aangedreven door een 1GHz singlecore-processor, die wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte.

We raden aan om laatstgenoemde uit te breiden, omdat er uit de doos niet veel opslagruimte over zal zijn. Gelukkig kun je dit doen met een micro-sd-geheugenkaartje tot een maximale grootte van 32GB.  Het scherm van de Galaxy Pocket 2 meet 3,3 inch en heeft een resolutie van 320 bij 240 pixels, wat zorgt voor een matige pixeldichtheid van 121 ppi. Uit de doos draait het budgettoestel op Android 4.4.2 (KitKat).

Lees verder na de advertentie.

Verder is het mogelijk om met de goedkope smartphone foto`s te schieten. Dit doe je met de 2 megapixel-camera aan de achterzijde. Het is echter niet mogelijk om zelfportretten met de Galaxy Pocket 2 te maken, omdat er geen frontcamera aanwezig is. De batterij van de Pocket 2 heeft een capaciteit van 1200 mAh.

De Samsung Galaxy Pocket 2 in vogelvlucht

De Samsung Galaxy Pocket 2 kenmerkt zich voornamelijk door de  erg lage introductieprijs (circa 60 euro). Daarnaast beschikt het toestel over bescheiden specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 3,3 inch-scherm met 320 bij 240 pixels
  • Voorzien van Android 4.4.2 (KitKat)
  • 2 megapixel-camera voor simpele foto’s
  • 4GB aan uitbreidbaar opslagruimte aanwezig

Meer over de Samsung Galaxy Pocket 2

Galaxy Pocket 2

Met het gunstige prijskaartje en matige specs is de Samsung Galaxy Pocket 2 gericht op  beginnende smartphonegebruikers en jonge kinderen. Toch krijg je voor de prijs van circa 60 euro een compact toestel met Android 4.4.2 (KitKat), een vrij recente versie van het mobiele besturingssysteem.

Samsung legt over het besturingssysteem van al haar toestellen een eigen laagje software, en dat is bij de Galaxy Pocket 2 niet anders. TouchWiz kenmerkt zich door de kleurrijke vormgeving en voegt daarnaast enkele functies toe. Zo staan er bijvoorbeeld een aantal Samsung-apps op het toestel geïnstalleerd.

De compacte behuizing van de Galaxy Pocket 2 zorgt er wel voor dat de batterij een stuk kleiner is. De capaciteit van de accu bedraagt daardoor slechts 1200 mAh, al moet dit wel genoeg zijn om het einde van de dag te halen.

→ Bekijk aanbiedingen voor de Samsung Galaxy Pocket 2 met abonnement.

Samsung Galaxy Pocket 2

Samsung Galaxy Pocket 2 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Pocket 2 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's