Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung Galaxy S Advance

Samsung Galaxy S Advance: compacte budgetsmartphone met Android

De Galaxy S Advance heeft een 4 inch super-amoled-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels, waarmee je bijna alle dagelijkse taken kunt uitvoeren: van WhatsApp’en tot Facebook’en. Het toestel draait vanuit de doos op Android 2.3 Gingerbread dat door Samsung is aangepast met zijn softwarelaag TouchWiz. Het is mogelijk om de smartphone te updaten naar Android 4.1 Jelly Bean.

Het design is kenmerkend voor Samsung. Zo heeft de Galaxy S Advance ronde hoeken en een grote homeknop op de voorkant, waarmee je terug gaat naar het homescreen. De achterkant is tevens verwijderbaar, waardoor je gemakkelijk de accu kunt vervangen of een extra accu kunt kopen om deze in je tas te stoppen. Zo heb je altijd wat extra energie bij voor de momenten dat het nodig is.

Lees verder na de advertentie.

Het toestel heeft verder een 1GHz dualcore-processor en 768 MB werkgeheugen. Ook is een 5 megapixel-camera aan boord. De Galaxy S Advance heeft draagt het typenummer GT-I9070 en daarmee wordt het toestel onder de Samsung Galaxy S2 gepositioneerd.

De Samsung Galaxy S Advance wordt geleverd met eigen apps van Samsung zoals de Music Hub en de Game Hub. Ook zijn Polaris Office en Find My Mobile meegeleverd. Navigatie is mogelijk via A-GPS. Om verbinding te maken met internet kan gebruik worden gemaakt van Wi-Fi a/b/g/n of mobiel via HSDPA tot een snelheid van 14,4 Mbps. Met de 5 megapixel-camera aan de achterkant is het mogelijk om 720p hd-video te schieten. Er zit een 1,3 megapixel camera aan de voorkant om mee te videobellen en selfies te maken.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy S Advance

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu