Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung Galaxy S Plus

Scherm
4 inch
Camera
5 megapixel

Samsung Galaxy S Plus: sterke Galaxy S, sterke Android-ervaring

De Samsung Galaxy S Plus lijkt op z`n voorganger, de Samsung Galaxy S. Maar intern is de Galaxy S Plus sterk verbeterd: een snellere 1.4GHz-processor, Android 2.3 en sneller mobiel internet. Het 4 inch grote  amoled-scherm is hetzelfde gebleven. Je kunt de 5-megapixel-foto`s en hd-video`s die je met de ingebouwde camera maakt er in volle glorie op bewonderen.

De camera van de Galaxy S Plus beschikt over gezicht- en lachdetectie, zodat iedereen altijd vrolijk op de foto staat. Ook een gps-ontvanger en mediaspeler zijn standaard op de Samsung Galaxy S Plus aanwezig. En om sneller te kunnen sms`en levert Samsung de applicatie Swype mee.

Daarmee kun je met je vinger over het toetsenbord glijden, waarbij slimme herkenningssoftware meteen begrijpt wat je wilt zeggen. De Samsung Galaxy S Plus is een prima toestel voor werk en vrije tijd. En dankzij de 1,4GHz Hummingbird-processor is dit toestel ook nog eens supersnel. De Galaxy S Plus is verkrijgbaar in het wit en zwart.

Lees verder

Pluspunten Galaxy S Plus

  • Verbeterde Galaxy S
  • Redelijk compact formaat
  • Beschikt over een mooi scherm

Minpunten Galaxy S Plus

  • Lage schermresolutie
  • Weinig werkgeheugen
  • Matige camera's
Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app