Samsung Galaxy S Plus

Samsung Galaxy S Plus

Samsung Galaxy S Plus: sterke Galaxy S, sterke Android-ervaring

De Samsung Galaxy S Plus lijkt op z`n voorganger, de Samsung Galaxy S. Maar intern is de Galaxy S Plus sterk verbeterd: een snellere 1.4GHz-processor, Android 2.3 en sneller mobiel internet. Het 4 inch grote  amoled-scherm is hetzelfde gebleven. Je kunt de 5-megapixel-foto`s en hd-video`s die je met de ingebouwde camera maakt er in volle glorie op bewonderen.

De camera van de Galaxy S Plus beschikt over gezicht- en lachdetectie, zodat iedereen altijd vrolijk op de foto staat. Ook een gps-ontvanger en mediaspeler zijn standaard op de Samsung Galaxy S Plus aanwezig. En om sneller te kunnen sms`en levert Samsung de applicatie Swype mee.

Daarmee kun je met je vinger over het toetsenbord glijden, waarbij slimme herkenningssoftware meteen begrijpt wat je wilt zeggen. De Samsung Galaxy S Plus is een prima toestel voor werk en vrije tijd. En dankzij de 1,4GHz Hummingbird-processor is dit toestel ook nog eens supersnel. De Galaxy S Plus is verkrijgbaar in het wit en zwart.

Pluspunten Galaxy S Plus

  • Verbeterde Galaxy S
  • Redelijk compact formaat
  • Beschikt over een mooi scherm

Minpunten Galaxy S Plus

  • Lage schermresolutie
  • Weinig werkgeheugen
  • Matige camera's
Samsung Galaxy S Plus
Samsung Galaxy S Plus
Welke Samsung Galaxy S Plus wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy S Plus aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Adventskalender