Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy S2 Plus

Samsung Galaxy S2 Plus
Scherm 4.3 inch
Camera 8 megapixel

Samsung Galaxy S2 Plus: verbeterde versie van de Galaxy S2

De Samsung Galaxy S2 Plus is – zoals de naam van het toestel al doet vermoeden – de verbeterde versie van de Galaxy S2. De smartphone beschikt over een snellere processor en een recentere Android-versie. Ook was de Galaxy S2 Plus bij verschijning voorzien van een lage prijs.

De Galaxy S2 Plus wordt aangedreven door een 1,2GHz dualcore-processor, die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte. Laatstgenoemde is aan de lage kant, maar wel uitbreidbaar met een geheugenkaartje. Het super-amoled-scherm meet 4,3 inch en heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels. De 1650 mAh-batterij voorziet het toestel van energie.

De Samsung Galaxy S2 Plus in vogelvlucht

De Samsung Galaxy S2 Plus kenmerkt zich met name door de verbeterde specificaties en lagere prijs. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Voorzien van 1,2GHz dualcore-processor met 1GB werkgeheugen
  • Draait standaard op Android 4.1 (Jelly Bean), naderhand bijgewerkt naar Android 4.2.2 (Jelly Bean)
  • 4,3 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • 8 en 2 megapixel-camera voor het maken van foto’s

Meer over de Samsung Galaxy S2 Plus

Samsung Galaxy S2 PlusZoals we van veel Samsung-toestellen gewend zijn, is ook de Galaxy S2 Plus voorzien van prima camera`s. De camera aan de achterzijde schiet foto`s met een maximale resolutie van 8 megapixels en de 2 megapixel-frontcamera is geschikt voor het maken van selfies. Ook kun je hiermee videobellen met bijvoorbeeld Skype.

De Samsung Galaxy S2 Plus werd oorspronkelijk geleverd met Android 4.1 (Jelly Bean), maar is naderhand bijgewerkt naar Android 4.2 (Jelly Bean). Hierdoor beschik je over meer handige functies, zoals Google Now. De slimme zoekassistent van Google laat je naar allerlei dingen zoeken, op basis van de tijd, je locaties of interesses. Hoewel de batterijcapaciteit slechts 1650 mAh bedraagt, staat deze toch garant voor een prima accuduur. Op een volle lading gaat het toestel namelijk gemakkelijk een dag mee. Doe je het rustig aan, dan kun je hier een halve dag aan vastplakken.

Pluspunten Galaxy S2 Plus

  • Lichte en dunne behuizing
  • Niet duur
  • Voorzien van goede camera's

Minpunten Galaxy S2 Plus

  • Relatief lage schermresolutie
  • Specificaties vallen tegen
Samsung Galaxy S2 Plus
Welke Samsung Galaxy S2 Plus wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy S2 Plus aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

‘Geen Android 4.2.2 voor Galaxy S2 meer’

‘Geen Android 4.2.2 voor Galaxy S2 meer’

Nieuws De vorige versie van Android, 4.2.2, komt waarschijnlijk niet meer naar de Samsung Galaxy S2 toe. Aangezien de eerste Galaxy Note op vrijwel dezelfde hardware draait, is het aannemelijk dat…
Gerucht: Snellere versie Samsung Galaxy S II op komst

Gerucht: Snellere versie Samsung Galaxy S II op komst

Nieuws De nieuwe week begint met een aardig gerucht. Samsung zou plannen hebben om de Galaxy S II licht op te voeren. De huidige versie van de Galaxy S II heeft…