Samsung Galaxy S2 Plus

Samsung Galaxy S2 Plus: verbeterde versie van de Galaxy S2

De Samsung Galaxy S2 Plus is – zoals de naam van het toestel al doet vermoeden – de verbeterde versie van de Galaxy S2. De smartphone beschikt over een snellere processor en een recentere Android-versie. Ook was de Galaxy S2 Plus bij verschijning voorzien van een lage prijs.

De Galaxy S2 Plus wordt aangedreven door een 1,2GHz dualcore-processor, die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte. Laatstgenoemde is aan de lage kant, maar wel uitbreidbaar met een geheugenkaartje. Het super-amoled-scherm meet 4,3 inch en heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels. De 1650 mAh-batterij voorziet het toestel van energie.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy S2 Plus in vogelvlucht

De Samsung Galaxy S2 Plus kenmerkt zich met name door de verbeterde specificaties en lagere prijs. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Voorzien van 1,2GHz dualcore-processor met 1GB werkgeheugen
  • Draait standaard op Android 4.1 (Jelly Bean), naderhand bijgewerkt naar Android 4.2.2 (Jelly Bean)
  • 4,3 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • 8 en 2 megapixel-camera voor het maken van foto’s

Meer over de Samsung Galaxy S2 Plus

Samsung Galaxy S2 Plus

Zoals we van veel Samsung-toestellen gewend zijn, is ook de Galaxy S2 Plus voorzien van prima camera`s. De camera aan de achterzijde schiet foto`s met een maximale resolutie van 8 megapixels en de 2 megapixel-frontcamera is geschikt voor het maken van selfies. Ook kun je hiermee videobellen met bijvoorbeeld Skype.

De Samsung Galaxy S2 Plus werd oorspronkelijk geleverd met Android 4.1 (Jelly Bean), maar is naderhand bijgewerkt naar Android 4.2 (Jelly Bean). Hierdoor beschik je over meer handige functies, zoals Google Now. De slimme zoekassistent van Google laat je naar allerlei dingen zoeken, op basis van de tijd, je locaties of interesses. Hoewel de batterijcapaciteit slechts 1650 mAh bedraagt, staat deze toch garant voor een prima accuduur. Op een volle lading gaat het toestel namelijk gemakkelijk een dag mee. Doe je het rustig aan, dan kun je hier een halve dag aan vastplakken.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy S2 Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu