Samsung Galaxy S20 Ultra los toestel prijs vergelijken

Samsung Galaxy S20 Ultra
8
Reviewscore
Kleur
Samsung Galaxy S20 Ultra
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
3 resultaten vanaf € 630,00
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu scherp geprijsd!
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra
128 GB5G
€ 630,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
2d
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra
128 GB5G
€ 745,00
2 jaar garantie
Belsimpel
9.1
Belsimpel
1d
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra
128 GB5G
€ 1.395,65
2 jaar garantie
Amazon
4.2
Amazon
2d

De Samsung Galaxy S20 Ultra los toestel kopen: hier moet je rekening mee houden

De Galaxy S20 Ultra is tijdens het Unpacked-event op 11 februari 2020, samen met de S20 en S20 Plus onthuld. Waar van de Galaxy S20 nog een 4G én 5G variant op de markt komt, zijn de Galaxy S20 Plus en Galaxy S20 Ultra alleen als 5G variant uitgebracht. De kleuren grijs en zwart zijn beschikbaar voor de Samsung Galaxy S20 Ultra.

Samsung Galaxy S20 Ultra los toestel prijs

De prijs van de Samsung S20 Ultra had bij de aankondiging een adviesprijs van 1349 euro. Dit is de duurste variant binnen de S20 serie. De goedkopere modellen, S20 en de S20 Plus, hebben bij de aankondiging een adviesprijs van 899 en 1099 euro gekregen.

Alle bekende elektronicawinkels, providers en webshops zullen de Galaxy S20 ultra van Samsung in het assortiment hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor de S20 Ultra met abonnement of combineer je losse toestel met een sim only.

Samsung Galaxy S20 Ultra los toestel kopen: hier moet je rekening mee houden

Een Samsung S20 ultra los toestel wil je goed verzekeren én goed beschermen. Kijk naar de mogelijkheden om het toestel extra te verzekeren. Er zijn ook goede cases en screenprotectors beschikbaar om te zorgen dat het toestel tegen een stootje kan en krasbestendig is.

Daarnaast is inmiddels het nieuwere model uit, de Samsung Galaxy S21 Ultra. Deze is uiteraard iets minder oud en krijgt daardoor ook langer software updates. Heel spannend is het allemaal niet, Samsung levert namelijk maar liefst vier jaar lang updates. Ook met de S20 Ultra kun je dus nog wel even vooruit, zij het iets minder lang als met de S21 Ultra.

Is dit toestel toekomstbestendig?

Jazeker, over de software hebben we het zojuist al even gehad. Ook met betrekking tot hardware is de Samsung S20 Ultra toekomstbestendig. Zoals je uiteraard kunt verwachten van een “ultra” model, komt dit toestel met uitstekende specs. Zo maak je verbinding met 5G, betaal je met je mobiel dankzij de nfc-chip en dankzij de 12 en 16 GB werkgeheugen (afhankelijk van versie) draai je de zwaarste apps. De komende jaren zit je dus wel goed.

Hoe gebruik ik de prijsvergelijker?

Bovenaan deze pagina zie je de prijsvergelijker, daarmee vind je eenvoudig de beste deal. Je ziet dat de laagste prijs al bovenaan staat. Dat hoeft echter niet het juiste toestel voor jou te zijn. Zo wil je misschien meer opslagcapaciteit, meer werkgeheugen of een andere kleur. Gebruik daarom de filteropties. Zo vind je ook daadwerkelijk de telefoon die je zoekt. Als je eenmaal de beste deal hebt, klik je eenvoudig door naar de webshop van de aanbieder. Daar bestel je dan je nieuwe telefoon tegen de beste prijs voor jou.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu