Samsung Galaxy S21 Ultra (512GB) los toestel kopen: vergelijk hier de beste prijzen

8,9
Filters
Filters
×
5 resultaten vanaf € 989,99
Gesponsord
Samsung Galaxy S22 Ultra
T-Mobile
Nu €11 korting per maand op je bundel
  • Altijd online zonder extra kosten
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • GOGOGO Deals!
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Tijdelijk tot €10 korting per maand
  • Gratis 5G
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy S21 Ultra
Refurbished
Samsung Galaxy S21 Ultra
512 GB5G
€ 989,99
Lichte gebruikerssporen, 3 jaar garantie
reBuy
8.2
reBuy
3d
Samsung Galaxy S21 Ultra
Refurbished
Samsung Galaxy S21 Ultra
512 GB5G
€ 1.012,99
Zo goed als nieuw, 3 jaar garantie
reBuy
8.2
reBuy
3d

De Samsung Galaxy S21 Ultra met 512GB opslagruimte is Samsungs grootste en krachtigste telefoon uit de eerste helft van 2021. Met de extra opslagcapaciteit kom je nooit ruimte te kort om al je foto’s, filmpjes en bestanden op je smartphone te bewaren. Hij kost daarom echter ook iets meer. Op deze pagina vergelijk je eenvoudig de beste aanbiedingen met elkaar, zodat jij gebruik kunt maken van de laagste prijs. Dat scheelt dan toch weer in de portemonnee.

De Samsung S21 Ultra met 512GB geheugen: hier moet je op letten

Dat het woord ‘ultra’ in de naam zit, verklapt al een beetje over de capaciteiten van dit toestel. Die zijn namelijk uitstekend en daar betaal je natuurlijk ook voor. Dat geldt nog eens extra voor het uitgebreide geheugen. Als jij dus een Samsung S21 Ultra met 512GB opslag als los toestel wil, zul je het hele bedrag in één keer moeten betalen. Dat slaat toch een deuk(je) in je bankrekening. 

Toch liever een abonnement?

Uiteraard kun je ook voor een abonnement gaan en daardoor het toestel over een langere periode afbetalen. In dat geval krijg je dan weer te maken met een BKR-registratie. Dat is voor de meeste mensen niet erg, maar kan wel vervelend zijn als je een hypotheek probeert te krijgen. De meeste banken zijn dan toch een stuk terughoudender. 

Voor wie is de Samsung Galaxy S21 Ultra (512GB) los toestel geschikt?

Dit toestel heeft specs die bij de top van de markt horen, met één van de beste camera’s verkrijgbaar. Dit toestel past daarom bij jou als je alleen genoegen neemt met het beste van het beste én veel foto’s en filmpjes maakt. De ruime opslagcapaciteit geeft voldoende ruimte om ze allemaal te kunnen bewaren op je smartphone. Uiteraard moet je bereid zijn om flink in je buidel te tasten, maar dan heb je ook wat. 

Is dit toestel toekomstbestendig?

Jazeker, dit is één van Samsungs beste telefoons met betrekking tot hardware én software. Het werkgeheugen is groot genoeg om ook in de toekomst de zwaarste apps moeiteloos op te draaien. Daarnaast maak je verbinding met 5G en betaal je met je telefoon dankzij de nfc chip. Bovendien is Samsungs updatebeleid uitstekend. Met maar liefst vier jaar aan updates blijft jouw toestel in ieder geval tot begin 2025 helemaal up to date. Hiermee kun je dus prima vooruit.

Hoe gebruik ik de prijsvergelijker?

Op deze pagina is de prijsvergelijker al voorgesorteerd op de versie met 512GB opslagcapaciteit. Je hoeft daarom alleen nog maar te kijken naar de kleur van het toestel en of je een nieuw exemplaar wil of voor een refurbished toestel gaat. Daarna is het een kwestie van de beste prijs uitkiezen, die altijd automatisch bovenaan staat. Je ziet dat het altijd slim is om eerst onze prijsvergelijker te raadplegen, aangezien tussen sommige aanbieders een prijsverschil zit van meer dan 100 euro. Dit terwijl je in alle gevallen hetzelfde product in huis krijgt.

Klik vervolgens door naar de webshop van de goedkoopste aanbieder en plaats daar je bestelling.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's